2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی ، گفتن یا نگفتن عیب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8310 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم چیزی بهش نگو خب؟ شما ک تقریبا راحتی ... پسسس یکم قبلش شناخت بیشتری پیدا کنید اینکه لباس راحتی ولی پوشیده تنت باشه رذار خودش ببینه اگر بخوره تو ذوقش  خودش میگه اگرم نخورد لی لی لی عروسیییی

بافت سینه در خانمها ماهیچه ای نیست بلکه از مقدار زیادی چربی محافظ زیر پوست که وظیفه ی محافظت از مجراها و غدد پستانی رو بر عهده داره تشکیل شده

من در مورد خود سينه دارم ميگم بالا و پايين و زيرشو اينارو نميگم 

خود سينه زنان به هيچ عنوان فرمش با ورزش عوض نميشه 

مثلا افتاده س بياد بالا 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
واقعا گفتن داره اين مساله؟  اگر طرف خيلي براش مهم باشه به هر شكلي باشه عنوان ميكنه

من هیکلم خیلی خوبه. از روی لباس هم پیدا نیست افتادگیش. اصلا فکرشم نمیکنه. حتی دوبار هم از هیکلم تعریف کرده. ولی من چون قبلا تجربه دارم حدس میزنم بعدا توی ذوقش بخوره. واقعا کسی اینجا این مشکل من را نداشته؟

بافت سینه در خانمها ماهیچه ای نیست بلکه از مقدار زیادی چربی محافظ زیر پوست که وظیفه ی محافظت از مجرا ...

خب افتادست میاد بالا ... وسطشم خط میندازن ...خوشگل میشه ... تزریق چربی هم میکننا ...سختم نیست ... بی خسی و تزریق ...چربی هم از بدن خودته ... پیگیر شو ببین همچین چیزی هست من دقیق یادم نیست 

من هیکلم خیلی خوبه. از روی لباس هم پیدا نیست افتادگیش. اصلا فکرشم نمیکنه. حتی دوبار هم از هیکلم تعری ...

خب لباس زیر استفاده نکن و یه لباسی بپوش ک بشه تشخیص داد ترجیح خودته باز و بستش بالاخره یه نگاه گناه نداره بالاخره بحث یه عمر زندکیه

خيلي خيلي ببخشيد با عرض شرمندگي ولي مجبورم رك بگم ، تو به اين فكر كن اگه اون چيزش كوتاه و كوچيك بود الان به تو ميگفت؟؟؟  نه واقعا ميگفت ؟ عزيزم ساده نباش اصلا شايد از سينه افتاده خوشش هم بياد يا شايد متوجه نشه يا شايدم خوشش نيومد بعد بهانه بشه و تو رو فرستاد عمل كردي و اخرش  خوشگل تر از سينه طبيعي هم بشه !