2777
2789
عنوان

بین اینا کدوم

12267 بازدید | 13 پست

رای شما کدومه

تعداد رای : 63
نظرسنجی
جلیلی
40
63%
پزشکیان
17
26%
پورمحمدی
0
0%
قالیباف
6
9%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چي شد؟شما كه گفتي قاليباف رو انتخاب كردن! ؟

هیچی دیگه...فرار میکنن...کاش یکبار اعتراف کنن قضاوت اشتباه میکنن...جالبه که من دوره هوش مصنوعی شرکت کردم. بعد استادش  گفت ببینید حتی هوش مصنوعی هم میگه قالیباف...بعد که نشد با یک خنده کوچیک کلا رد شد...ادب حکم میکنه حداقل معذرت خواهی کنی اگه قضاوت نادرست کردی

توسیکتیرکن رای بده گوه خوره مردمی که این همه نوشتی تابگی برن رای بدن

گوه اولو تو خوردی مزه اش کردی ک زر اضافه زدی ک قالیباف انتخاب شدس..  به گوه خوردنت ادامه بده😂 منم دیگ از بوی دهن گوهیت چندشم میشه در حدم نمبینم با ی گوه بحث کنم. 

واقعاً برای کسایی که خودمونو پاره کردیم،گوششون کر بود که به پزشکیان رای ندید،من همیشه لعنت میفرستم

که باعثه ناترازی برق و جنگ 12روزه شدن

رئیس جمهوری که کمدی باشه مردمش حقشونه که هر بلایی سرشون بیاد،همون موقع می‌گفت من برنامه ای ندارم کارشناس باید بیاد برای کشور برنامه بده اما جلیلی می‌گفت من برای همه چیز برنامه دارم ،در واقع رییس‌جمهور باید خودش کارشناس ارشد باشه،مردم زن زندگی آزادی گوششون به شهوتشون پر بود نه انتخاب درست🤦🏻‍♂️