2777
2789
عنوان

پوشش چادر برا معلمان پرورشی

1645 بازدید | 20 پست

سلام دوستان لطفا کسایی که معلم پرورشی هستن بخصوص توی تهران بیاین بگین آیا چادر الزامیه برا معلم پرورشی ؟ البته من ازمون کیفیت بخشی مربی تربیت بدنی و سلامت شرکت کردم و فعلا ازمون کتبی رو قبول شدم. نمیدونم باید چجوری لباس بپوشیم و ایا ماهم باید چادر سر کنیم؟ چون من چادری نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اوایل استخدام بپوش ،بعدا بردار،واقعا چرا باید یه خانوم تو مدرسه دخترانه چادر بپوشه،برا بیرون هم ...

اوایل استخدام اخه یعنی چقدر؟ خب وقتی چادری نیستم چجوری رنگ عوض کنم و بپوشم خیلی بدم میاد😫

اوایل استخدام اخه یعنی چقدر؟ خب وقتی چادری نیستم چجوری رنگ عوض کنم و بپوشم خیلی بدم میاد😫

یه جور لباسه دیگه ،رنگ عوض کردن چیه،اگه بی حجاب باشی که کلا رد صلاحیت میشی،اگرم با حجاب هستی ،چادر هم یه سبک دیگه از حجابه،رنگی عوض نمیکنی،منظورم از اوایل مثلا یکی دو سال

واقعا مطمئنین؟ منظورم روز مصاحبه نیست هاااا، یعنی میگم کلا برا مدرسه رفتن باید چادر بپوشن؟ شما خودتو ...

من معلم نیستم ولی والدینم معلم هستن از مامانم پرسیدم گفت باید بپوشن ‌.      بقیه معلما اگه مانتویی باشن عیبی نداره ولی خب مربی پرورشی فرق داره

تهران نیستم 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹