2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 123 پست
منم شرایط تو رو دارم واقعا نمیخواستم دیگه دوست ندارم زایمان و تجربه کنم. برای همون میخوام بمیره راح ...

عزیزدلم شما اورژانسی احتیاج به روانشناس داری بجای اقدام به خودکشی زنگ بزن اورژانس اجتماعی همین حرفهاروبگو که خودشون روسریع برسونن نگرانتم بخدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیست و چهار باید باشه

بیست و چهار هفته رو نمیشه  ‌کاریش کرد. من دو قلو بچه هام رو بیست و چهار هفته از دست دادم و هنوزم جاشون برام پر نشده ... آرام باش عزیزم.  نفس عمیق بکش هر کی حالش یک جور خرابه یکی با بچه. یکی بی بچه .... 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
خب کجا راحت تری صحبت کنیم؟مرسی از اینکه جواب دادی🤍

میخوای مشاوره بدی. حال منو خوب نمیکنه.  فقط پشیمانم  که ای کاش  همون هفته شش خودمو بچه هامو راحت میکردم 

بیست و چهار هفته رو نمیشه ‌کاریش کرد. من دو قلو بچه هام رو بیست و چهار هفته از دست دادم و هنوزم جاش ...

ای کاش منم مثل شما از دست بده. حال من اینجوری بهتر میشه   

عزیزم کسی رو داری با حرف زدن باهاش آرام باشی.  همسرت کنارت هست یا نه.... خواهری مادری که درکت کنه ... حرف بزن به روانپزشک مراجعه کن ...

مادر قوی یاش

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
میخوای مشاوره بدی. حال منو خوب نمیکنه. فقط پشیمانم که ای کاش همون هفته شش خودمو بچه هامو راحت میک ...

من نمیخام بگم چیکار کن چیکار نکن چی درسته چی غلطه چون قطعا جای تو نیستم و حقیقتا دردی که تو الان داری میکشی انقدری هست که مصمم بشی همون هفته ششم خودتو بچه رو خلاص کنی و انقدری بارش سنگین باشه که فکر کنی این بهترین راهه برای پایان ِ تموم چیزایی که داری میکشی

اجازه هست حرف بزنم؟ و اگه رو مخت نیستم😅

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟