2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 123 پست

شرایطت سخته به قول خودت نباید این بچه میاومد ولی حالا که اومده خودش نخواسته که🤦🏻‍♀️هم اون گناه داره هم شرایط شما خوب نیست ولی اون پناه و ارامشش فقط با شمای مادره شاید همونجوریم بتونه به شما ارامش بده ایشالا هرجور که خیر وصلاحته مشکلت حل بشه و غصه دار نباشی عزیزم

🍃وَحُزْنِي‌إِلَى‌اللَّهِ         🦋غصه‌هات رو فقط به خدا بگو!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه این جنین و از دست بدم حالم خوب میشه فقط دوست دارم یک نفر کمکم کنه چه کار کنم از دست بدم همین

الان توی این سن بارداری نمیشه گه

من همین رو میگم داری میجنگی بیخودی 

میشه درخواست دوستی بدی توی خصوصی صحبت کنیم؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
سی وشش شوهرم همش میگه تو پیر شدی باید از اول مینداختی. همش به قیافم ایراد میگیره پیر میشم همینا ...

خدا شفات بده.سنی نداری که.زن‌عموی من دو تا بچه قبلا داشت یکی بچه هم تو سن ۴۳ سالگی آورد.الان بچه‌ش یک سال و خورده‌ای سنش.ماشالله هم چه پسر بچه‌‌ی سالم و شیطون و قشنگی هم هست

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

شرایطت سخته به قول خودت نباید این بچه میاومد ولی حالا که اومده خودش نخواسته که🤦🏻‍♀️هم اون گناه دار ...

انشالله از بین میره. چون با از بین رفتنش به خواهراش کمک میکنه به من کمک میکنه 

سی وشش شوهرم همش میگه تو پیر شدی باید از اول مینداختی. همش به قیافم ایراد میگیره پیر میشم همینا ...

مگه می تونی آخه عزیزم بچتو با دست خودت بکشی اون الان روح داره عذاب آخرت که آتیش نیست بچتو می بینی که خودت کشتی کی عزیز تر از بچه آدم

خدا شفات بده.سنی نداری که.زن‌عموی من دو تا بچه قبلا داشت یکی بچه هم تو سن ۴۳ سالگی آورد.الان بچه‌ش ی ...

حالا من ۳۷ تازه تو فکر ازدواجم، تاپیک رو دیدم کلی ناامید شدم 😅

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

اسی من 35سالمه هنوزم بچه ندارم یعنی به شدت مخالف بچه اوردنم به خیلی دلایل که شاید برا بعصیا مسخره باشه اما اگه ناخواسته بچه دار بشم حتی اگه کل دنیا مخالف به دنیا اومدنش باشه نگهش میدارم حتی اگه تو شرایط بد روحشی باشم .بسپار به خدا هم بچه رو هم زندگیتو هم روانتو

عزیزم پزشک و مامای بیچاره نمیتونستن کمکت کنند چون دست اونا نیست از نظر قانونی سقط مگر در موارد موجه مشکل داره و پزشک حق نداره کار غیرقانونی انجام بده

کاش خودت قرص می‌گرفتی 

فقط می‌خوام بگم میفهمم افسردگی و تنفر از مادر شدن چقدر سخته و کسی هم درکت نمیکنه همه فقط سرزنشت میکنند