2777
2789

شوهرم واقعا داره گند میزنه به کل زندگی و روح و روان و وجودم،حالم از ریختش بهم میخوره

گاهی انقد خوبه باهام انقد منطقی منم خوشحال کنارش،فکر میکنم زندگیمون قراره روز به روز بهتر شه

ولی تهش مثل امشب حالم از ریختش بهم میخوره و باخودم میگم من به چییه این مرد زندگی خراب کن دل خوش کردم،من به چیه این خودخواه دل خوش کردم

دختر دارم ۴۵ روزشه میبینمش دلم کباب میشه از سرشب فقط دارمگریه میکنم و دعای مرگ میکنم واسه خودم

شوهرم سالهاست ترید میکنه،تریدی ک هیچ فرقی با قمار نداره انگار جوری معتاد این کار شده که کارش از من و بچه و زندگیش مهم تر شده فکر میکنه تنها راه درآمد داشتنش همین راهه

سرکارم میره گاهی ۵۰ حقوقشه،ولی همشو قسط میده،قسط وام هایی که پولشو حروم همین ارز دیجیتال کرده

زمین داشتیم قرار بود خونه بسازیم بی خبر من فروخت خراب کردتواین کار من ماه ها بعد فهمیدم،ماشین فروخت الان حتی موتورم نداره پیاده میره سرکار منم هرجا کار داشته باشم با تاکسی

قبل زایمانم هر روز دعوا بود ک دوتا النگوی دستتو بفروش بده ببرم توکار ندادم رفت وام گرفته ۳۵۰ میلیون،تیکه تیکه کار کرد به ۶۰۰ میلیون هم رسوندش،ولی از اون وقت مرتب فقط رفته توضرر،هی ۳۰ میلیون برمیداره ضرر،۱۰۰ میلیون برمیداره ضرر،دیشب ک با دعوا ۱۰۰ میلیون برداشت اتریوم خرید،امشب باز زنگ زده ک ۱۰۰ میلیون بزن میخام برم پراپی،تا میگم نه هم میتوپه بهم

الان ۳۴۰ فقط توکارته

گفتم اومدی فقط رو دور پایین اومدن ها

گفت خب اگه ندی برم پراپی همینجوری پایین میایم ها،این وامه ک گرفتم قسطشم هس دیگه همه میره ها

اینو ک گفت لرز کل وجودمو گرفت ویاد روزایی افتادم ک از بس ضرر کرده بود پنجاه هزار تومنم تو کارتش نبود ومن انقد خونه رو گشتم ک یه ده تومنی پیدا کردم فقط چنتا نون بخریم

بخدا دارم دق میکنم بخدا به سرم زده برم خودمو با بچه گموگور کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار اینه

وسایلتو جمع کن دست بچرم بگیر برو خونه بابات بگو یا قید این کار رو بزن یا قید مارو و طلاقم بده

داره زندگی رو به فنا میده

بگو دیوونه مگ بقیه آدما ترید میکنن ک زندگیشون میگزره توهم مثل بقیه گمشو برو عین ادم کار کن پول درار

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

واااا عزیزم اینجوری پولاتون همه میره چطوردلتون میاد تو این نداری اخه ، فقط و فقط سلای دست دوم با اجر ...

مگه به حرف منه مگه اصلا ب حرف من گوش میده

خسته شدم با شکم زایمان کرده هی دم گوشش بخونم التماس کنم ک نکن نکن

دیوونه شدم

خوب الان تو سودین یا ضرر؟اگه میتونی راضیش کن با همین ضرر بفروشه تا بیشتر ضرر نکنه....و دیگه نذار بره ...

یمدت تو سود خیلی خیلی خوبی رفتیم

الان چند روزه هی ضررپشت ضرر

دیشب با زور صدمیلیون برداشت ک قول میدم سود پیشه وگویا همش رفته

الان باز میگه ۲۰۰ میلیون میخام حساب پراپی بخرم

اصلا حرف کسیو ن میشنوه ن قبول میکنه فکر میکنه تنها راهی ک براش وجود داره همین راهه،کل زندگیشم ببازه باز قرض میکنه میبره تو همین کار