2777
2789
عنوان

حالم از شوهر کثافطم بهم می خوره خدا ازش نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 24 پست
اصلا یه جاهایی از زندگی آدم قفل میکنه.نه میتونه برگرده پیش خونوادش نه میتونه تحمل کنه

بخدا الان اینطوریم دارم دق میکنم 

حالم خوب نیست اصلأ 

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دهاتتون کجاست منم دهاتم کسی منو نمیگیره میگن دهاتی هستی یه خواستگار داشتم میخواست منو ببره شهر بزرگ گفت حالا که دارم از دهات درت میارم باید پیش مامانم زندگی کنی کاراسو انجام بدی منم گفتم ترجیح میدم دهات کوره خودمون بمونم تا بیام خونه تو 

من متوجه شدم ولی چون خانواده درستی نداشتم نتونستم کاری کنم خیلی مورد دیدم که نشان از خسیس بودنش داشت ...

عزیزم مرسی 

اما منم مردی دیدم که خرجی به زن نمیداد اون هنری مثل آرایشگری یاد گرف با پول خودش برا خودش خرج می‌کرد شما هم امتحان کن

به هر بهانه ای ازش پول بگیر و جمع کن و به غرغرهاش اهمیت ندهسعی کن یه مهارت پولساز مثل ارایشگری یاد ب ...

آخه میدونی شرایطم چطوری کل حقوقش می‌ره قسط و وام چندر غاز که میمونه هم خرج ننه و خواهر و اینا می‌کنه 

حالا مادر شوهر من خدای سیاسته اینطوری بگم می‌خره بعد میگه جان و مالم فدای شما بعد پشت یعالمه یعالمه ...

واییی مادرشوهر منه البته اون موقع که قطع رابطه نبودم🫥

رب درست میکرد یه ذره میداد همه جا پر میکرد که من به فلان عروسم رب دادم 🤢یکی نبود بگه نکبت مگه چقدر دادی که انقدر جاررررر میزنی

به شوهرمم بعدش گفتم از مادرت چیزی نگیر استفاده نمیکنم

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
عزیزم مرسی اما منم مردی دیدم که خرجی به زن نمیداد اون هنری مثل آرایشگری یاد گرف با پول خودش برا خودش ...

من نزدیک دو تومن پس انداز دارم میگم برم آرایشگری شوهرم میگه صبر من دستم پر بشه پاییز میفرستمت اما میدونم زره مفته فقط

من نزدیک دو تومن پس انداز دارم میگم برم آرایشگری شوهرم میگه صبر من دستم پر بشه پاییز میفرستمت اما می ...

نگا کن ازش اینطوری مستقیم اجازه نگیر 

مثلا برو آرایشگاه خودت بعد که برگشتی بگو وای نمیدونی این زنه چقدر منصفه و خوب یاد میده اگه بتونم مثل اون شاگردش منم ازش یادبگیرم خیلی خوب میشه 

اینطوری با سیاست بگو