2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم من دوهفته دیگه زایمانمه همه نشونه ها و تست های خونگی گفتن پسره حتی ماما که معاینه میکنه و ضربان قلب میگیره یا دکتر که علائمم رو میببنه میگه پسره،طبق طب سنتی هم پسره

چون رژیم تعیین جنسیت برای پسر گرفته بودم خیلی امید داشتم پسر باشه

اما بچه ام دختره،چند بار سونو رفتم،آنومالی هم گفت دختره

اینقدری نشونه هام به پسر میخوره که دکترم میگفت نکنه اشتباه شده تو سونو  

اما خودم مطمئنم دختره،خلاصه که تا قبل از آنومالی به هیچی اعتماد نکن

حتی من بارداری سومم هست و یه دختر و یه پسر دارم و این بارداریم کاملا شببه بارداری پسرم هست ،مخصوصا که علائمم سر اون دوتا کاملا فرق داشت

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ببین عزیزم من دوهفته دیگه زایمانمه همه نشونه ها و تست های خونگی گفتن پسره حتی ماما که معاینه میکنه و ...

منم همه علائمم به پسر میخوره ولی دیروز رفتم ان تی گف حدس میزنم دختره🙁

منم همه علائمم به پسر میخوره ولی دیروز رفتم ان تی گف حدس میزنم دختره🙁

من حتی طبق نظریه رمزی که میگن خیلی درصد بالایی داره هم بچه ام پسره و جفتمم خلفیه،دیابتم گرفتم تو بارداری که قدیمی ها میگن برای پسر هاست،بچه ام هم از اول فقط سمت راست هست تا الان 

خلاصه که این علائم بیشتر به طبع مادر و جنین ربط داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...