2777
2789

ممنونم...

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب مدرسه و منطقه و شهر داره...و البته فک کنم مثل مدیرای امدزشگاه های زبان عشقیه...منکه هشت سال اموزشگاه زبان تدریس کردم هر کی هر مدلی دلش میخاس حساب میکرد قانون نداره که...مدارس غیر انتفاعی هم همه جیزش دست مدیراشون

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
نه عزیز م نمیدونم ....فک کنم اگر سهمیه سه تاییت تموم نمیشد تا فردا تاپیک میزدی 😀😀

عزیزم واسم مهمه خیلی.پاک میکنم تاپیکامو  

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
توی شهر ما که از پارسال ممنوع شد تدریس زبان تو مدارس ابتدایی. من خودم مدرس زبانم. بابت سه روز در هفت ...

کدوم شهری؟چند ساعت تدریس داشتید؟

اینجا (تهران) ممنوع نشده و زبان درس میدن تو ابتدایی.بهم گفتن حقوق کم میدیم ولی نگفتن چقدر. عرفش چقده؟همین 500-600؟  

اینجا (تهران) ممنوع نشده و زبان درس میدن تو ابتدایی.بهم گفتن حقوق کم میدیم ولی نگفتن چقدر. عرفش چقده ...

بستگی به روزهایی داره که کلاس داری. واسه من فقط سه روز بود ولی اینجا عرفش همینه. غیر انتفاعی پول نمیده زیاد

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم