2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من میخوام تاریخ بزنم میگه قبل از دی ۱۴۰۲ امکانپذیر نیس درصورتی که من از فروردین به بعد سال جدی ...

الان سه ماهه میتونی راحت بگیری 

بقیه رو باید با دستور قاضی بگیری بیشتر از سه ماه نمیدن

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

الان سه ماهه میتونی راحت بگیری بقیه رو باید با دستور قاضی بگیری بیشتر از سه ماه نمیدن

میدونم ولی الان تو قسمت تاریخش از خرداد امسال تا امروز رو میخوام بگیرم همش مینویسه از دی ۱۴۰۲ امکانپذیز نیس

میدونم ولی الان تو قسمت تاریخش از خرداد امسال تا امروز رو میخوام بگیرم همش مینویسه از دی ۱۴۰۲ امکانپ ...

اون احتمالا مشکلی تو بررسی هست الان ایرانسل هم من خواستم بگیرم همش نوشته درحال پردازش 

وگرنه سه ماهه میده

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

اره ولی تو قسمت تاریخ مثلا از اردیبهشت امسال تا امروز رو میخوام بزنم همش میاره قبل از دی ۱۴۰۲ امکانپ ...

از برنامه همراه من؟ 

ببین من خودم سیمکارتم چون ایرانسل بود ایرانسل من داشتم ولی خب برنامه ها شبیه همن

منم میخواستم ریز مکالمات بگیرم همش مال قبلو میآورد آنقدر ور رفتم با برنامه حذف نصب کردم یا همون چندبار پرینت قبلی هارو گرفتم 

بعد جدیده رو میخواستم بگیرم میومد ولی کد ارسال نمیشد برام یه مدت بیخیال شدم بعد خود ب خود اوکی شد