2777
2789
عنوان

تجربه ی خرید آنلاین⛔️✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 5693 بازدید | 95 پست

یبار از با سلام خرید کردم راضی نبودم مرجوع کردم

از ایسو کالکشن خرید خوب داشتم مانتو

از دی جی کالا خرید داشتم خوب بوده

از تکنو لایف خرید داشتم خوب بوده

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

واقعا بد بود؟من از ایسو یه مانتو دکمه دار از این کوتاها خرید خیلی خوبه هم خنکه هم جنسش خوبهفقط خیلی ...

بخدا اشغال بود

اتفاقا خاله من هم ازشون یه کفتان گرفته بود جنسش خوب بود 

گفت چون تو فالو داشتیش منم سفارش دادم

ولی چیزی که برای من فرستادن اصلا قابل استفاده نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اشغال بوداتفاقا خاله من هم ازشون یه کفتان گرفته بود جنسش خوب بود گفت چون تو فالو داشتیش منم سفا ...

جنسش چی بود میدونی؟

اخه تو عکسو فیلماشون جنس لباسا واضحه میشه تشخیص داد اشغاله یا خوب

البته اینم بگم قیمتاشون پایینه جنساشون درجه یک نیست واسه دم دستی خوبه لباساشون

تک و توک لباسای عالی میزارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از حدود ۶ ماه خونه شد پر از سوسک ریز کابینتی و سوسک بزرگ .با اینکه همیشه تمیز بود ولی سوسک ها هی زیاد تر میشدن . نمی دونستیم منبعش هم کجاست واقعا . انواع سوسک کش ها و اسپری ها رو از کامن گرفته تا مارک های دیگه از هایپر مارکت حضوری خریدیم ولی فایده نداشت .دیگه من تحقیقات و سرچ ها رو شروع کردم تا اینکه سر از باسلام درآوردم😃

توی باسلام یک غرفه برتر بود که غرفه دارش فکر کنم مهندس کشاورزی بود از بازخوردها متوجه شدم . 

دیگه خلاصه من یک اسپری دیگه می خواستم ولی یکمی که اطلاعات دادم درباره ی سوسک ها به غرفه دار 😃 و اینکه گفتم ما نمی تونیم خونه رو ترک کنیم و یک سم بی ضرر می خواهیم که خودمون تو خونه هستیم برای خودم و بچه ها مضر نباشه . 

ایشون خودشون دو نوع سم یکی ژلی و یکی پودری رو معرفی کردند و روش استفاده و مکانیسم اثرش رو هم توضیح دادند و من هم خریدم و زیر کابینت ها و اطراف خونه زدم مخصوصا اون ژلی رو . و شگفت انگیز بود 🤩 ما حتی تو زمستون خونمون پر از سوسک شده بود ولی الان ۷ ماهه دیگه هیچ سوسک و حشره ای نیست مخصوصا الان که فصل گرماست 😍

✅️🦋👌🍀

آیوا عزیزم

خب دیگه ایوا اشغاله

پلاستیکه جنسش

مشخصه تو عکس که پلاستیکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دی جی کالا خیلی بد بوده

من از دی.جی کالا قصری برای از پوشک گرفتن دخترم خریدم خوب بود ولی خب دی جی کالا هم تحقیق زیاد می خواد .به نظرم خرید از باسلام طبق تجربیاتم تا الان بهتر بوده

✅️🦋👌🍀

بعد از حدود ۶ ماه خونه شد پر از سوسک ریز کابینتی و سوسک بزرگ .با اینکه همیشه تمیز بود ولی سوسک ها هی ...

اسم و عکس سوسک کشارو میتونی بزاری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از حدود ۶ ماه خونه شد پر از سوسک ریز کابینتی و سوسک بزرگ .با اینکه همیشه تمیز بود ولی سوسک ها هی ...

اسم غرفه هم بی زحمت بگید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب دیگه ایوا اشغالهپلاستیکه جنسشمشخصه تو عکس که پلاستیکه

عکس از دور بود

منم از پارچه ها سر درنمیارم

آره پلاستیک خالص و خشکککک😂

ی پارچه با همین طرح ایوا تو یه مغازه دیده بودم

ولی اون راه راهاش برجسته بودن و جنسش بی نهایت لطییییف

فکر کردم مثل اونه

از چه سایتی یا پیج یا برنامه یا هر چی سفارش می‌دین

من سایت ها و پیج های مختلف سفارش دادم تا الان .ولی نکته ای که مدنظرم بوده این که تا جایی که تونستم توی باسلام و سایت ها و پیج ها ، از منتخب های شهر خودمون خرید انجام دادم .اگر خواستم از شهر دیگه بخرم حتما از باسلام بوده به جز یکی دو مورد البته که راضی نبودم 

✅️🦋👌🍀