2777
2789
عنوان

تجربه ی خرید آنلاین⛔️✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 5713 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روبیکا و اینستا باید خیلی خیلی مطمئن باشی تا خرید انجام بدی .

من خیلییی خرید کردم

همش از روبیکا بوده بجز دوبار ک از سایت  و اینستا بود ک ۲۰روز طول کشید برسه

روبیکا ۹۰درصد آنلاین شاپاش واقن خوب و مسئولیت پذیرن 

ولی امان ازین نازگالری 🤦‍♀️کلاهبرداری میلیاردی کرد حسابشو پیجشو بستن ی مدت نبود دوباره اومد اف زد همه گول خوردیم

دوماه دیگه میشه یکسال ک خبری ازش نیس پیوی جواب نمیده کامنتا ام بسته

هر بلاگری ام دربارش چیزی بگه میره شکایت میکنه😐

یبار از با سلام خرید کردم راضی نبودم مرجوع کردماز ایسو کالکشن خرید خوب داشتم مانتواز دی جی کالا خرید ...

آیسو کالکشن رو منم دارم پیجشون رو ‌.همش هم میرم لباس های جدیدشون رو چک میکنم ولی راستش چندتا کامنت توی پیج اینستاشون دیدم دودل شدم برای خرید چون شهر دیگه هم هستن....

✅️🦋👌🍀

من که دو سال قبل لباس از سالمد خریدم خوب بودن 

بعد از اون هم چند باری لباس خرید کردم که از دو تاش راضی بودم فقط،بقیه خوب نبود 

اهان یه غرفه تو باسلامم پیدا کردم کتونی های قیمت مناسب و جنس خوبی داره برای دم دستی خیلی خوبن 

در کل بیشتر از دی. جی کالا و بویامور و مو تن رو خرید میزنم و از اکثریت راضی بودم 

اسنپ شاپ هم طلا گرفتم تا حالا، ولی خیلی دیر به دست میرسونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من از آیسو کفتان خریدم واسم آششششششغال فرستادنحتی نتونستم یک بار هم بپوشم و استفاده کنم از آی بولک ...

وای منم آیسو رو همش چک میکنم ولی تو کامنت قبل گفتم جرات نکردم تا حالا خرید انجام بدم. ای بولک هم باید برم درباره ش سرچ بزنم چی داره ؟🤔

✅️🦋👌🍀

وای منم آیسو رو همش چک میکنم ولی تو کامنت قبل گفتم جرات نکردم تا حالا خرید انجام بدم. ای بولک هم بای ...

اگر میخوای خرید کنی جنس پارچه رو حتما چک کن ک چی هست

در کا من راضی نبودم

آی بولک لباس تو خونگی داره

تیشرت و شلوار و جوراب و ....جنساش عالیه واقعا و خیلی هم خوش قیمت

خوب بوده راصی یودین؟ فاکتورم دادن؟

بله عزیزم .البته طلافروشی توی شهر خودمون هست و من از طریق مجازی کانالشون رو پیدا کردم . کامل رفتم از نزدیک دیدم و یک طلا حضوری هم خریدم و دیگه طلاهای بعدی آنلاین 

✅️🦋👌🍀

من خیلییی خرید کردمهمش از روبیکا بوده بجز دوبار ک از سایت و اینستا بود ک ۲۰روز طول کشید برسهروبیکا ...

اوه اوه 😨 ببین من نکته ای که توی خرید آنلاین مد نظر دارم اینه که یه جوری خرید انجام میدم که قابل پیگیری باشه .مثلا سایت ها و پیج های شهر خودمون که ازشون مطمئنم یا اگه شهر دیگه هستن فقط باسلام و دوباری هم د.یجی کالا خرید داشتم 

✅️🦋👌🍀

چی بود کامنتا؟

کامنت ها توی پیج اینستاشون درباره ی یکی از مانتوهاشون رو دیدم که چند نفری گفته بودن همش جنس آشغال و تاناکورا میارید بعد تعجب کردم که ادمین به جای پاسخگویی فقط کامنت رو بست 🤦‍♀️😐

✅️🦋👌🍀

من از اینستا خرید داشتم پیجای مختلف راضی بودم 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

من که دو سال قبل لباس از سالمد خریدم خوب بودن بعد از اون هم چند باری لباس خرید کردم که از دو تاش راض ...

ممنونم 😍✔️ اسم غرفه ی کفش رو میتونید بگید .درباره ی بقیه ش هم سرچ میزنم حتما 🙏✅️

✅️🦋👌🍀