2777
2789
عنوان

تجربه ی خرید آنلاین⛔️✅️

4982 بازدید | 95 پست

سلام و درود 

همینطور که می دونید خرید آنلاین و آنلاین شاپ ها و فروشگاه های اینترنتی طی سال های اخیر خیلی رونق داشته ( مخصوصا از دوران کرونا) 

من هم چند سال هست که خیلی خریدهام آنلاین شده . از مانتو و روسری و کیف و لباس تو خونه بگیر تا وسایل منزل و وسایل آشپزخانه و نظم دهنده و....

و اینکه خیلی هم برای خریدهام دقت و وسواس به خرج میدم و سرچ و جستجو انجام میدم . و می تونم بگم از این همه خرید آنلاین ، شاید اندازه ی انگشت های یک دست تجربه ی ناموفق خرید داشتم فقط که اونم بیشتر مربوط به اسنپ فود بوده 😂🤦‍♀️

⬅️ولی خب ، علت اینکه این تاپیک رو زدم این بود که یکی از تجربه های فوق العاده ی خرید آنلاینم رو باهاتون به اشتراک بذارم .صبر کنید تو پست ها بگم ⬇️ و شما هم هر تجربه ی موفق یا ناموفق از خرید آنلاین دارید برامون توی پست ها بگید  . پیشاپیش متشکرم 🙏❤️

✅️🦋👌🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همونطور که گفتم من تقریبا همه چیز آنلاین خریدم ولی موفق ترین خریدم مربوط به خرید سَم بوده 😐😃

سم سوسک کش آپارتمانی . 

ما اول که اومدیم این واحد آپارتمان ، چون مدت زیادی بود که کسی سکونت نداشت ، تا در اتاق خواب و دستشویی رو باز کردم با جنازه ی چندین سوسک مواجه شدیم 😲😨

من از سوسک چندشم میشه ولی نمی ترسم و راحت میتونم بکُشم و هم اینکه موقعیت و قیمت خونه خوب بود نمی خواستم به خاطر سوسک از دستش بدم 

ولی خب ماجرا پیچیده تر از این حرف ها شد 😨🤦‍♀️

✅️🦋👌🍀

من از آیسو کفتان خریدم واسم آششششششغال فرستادنحتی نتونستم یک بار هم بپوشم و استفاده کنم از آی بولک ...

واقعا بد بود؟

من از ایسو یه مانتو دکمه دار از این کوتاها خرید خیلی خوبه هم خنکه هم جنسش خوبه

فقط خیلی گشاده ولی بهم میاد

امروز واسه اولین بار بیرون پوشیدم انگار تو یخچال بودم خیلی راحت و خنک بود

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️