اگه یه دختر خاله ایی داشته باشی که توی موقعیت حساس بدترین خیانت رو بهت بکن و بهت پشت کنه و پشتتو خالی کنه اگه بعد چندین سال بخاد بیاد عروسیت و جوری وانمود کنه انگار اون نبوده و تو اشتباه برداشت کردید واکنشتون چیه؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توی فامیل نمیشد دعوت نکرد هنوز دعوت رسمی نشدن ولی طبق گفته بقیه فهمیدم ک داره لباس و اینا تهیه میکنه و خیلی منتظره بقیه گوش زد کردن ک بگیا خیلی دلش میخاد بیاد
کسی که یک بار ضربه زذ بازم میتونه به قول معروف توبه گرگ مرگه ،باهاش کاری ندارم ،اصلا محلش نده چون میخواد بیاد سر از زندگیت در بیاره و دوباره بهت ضربه میرنه
یه رازی بینمون بود توی یه موقعیت اون راز رو یجوری تعریف کرد برای بقیه با یه عنوان و دروغهای دیگه ک باعث شد تمام خانواده مادری از ما فاصله بگیرن و دشمن بشن
و با کسایی هم سفره شد ک قبلا دشمن هردومون حساب میشد