2777
2789

اگرمشکل داشت به دستتون نمیدادن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید میپرسم عزیزم مطمئنید همه آزمایشگاه ها همین کار رو میکنن؟

بله

مشکل داشته باشه نمیدن بهتون ومیگن مجددآزمایش بدیدوبازمشکل داشته باشه مشاوره و....میفرستن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

آقا آزمایششون نرمال و خانم یه مقدار لب مرز هستن فاکتور های مهمشون،آز الکتروفورز هم بدید اگر ندادیم، اما بهم میخورن احتمال زیاد، حتما پیش پزشک خود بهداشت که قراره مجوز عقد رو صادر کنن ببرید که مطمئن بشید چون اونا خیلی سخت میگیرن... 

عزیزم میشه توضیح بدین لب مرز هست یعنی چی؟ چه مشکلی داره؟

ببین من اطرافیانم تو بهداشتن و تجربه خودم هست اینا که میگم بازم تاکید می‌کنم برا اینکه دلت راحت شه جواب آز رو ببر دکتر بهداشتی که مجوز صادر میکنه برا عقد نشون بده

سه فاکتور MCV

MCH, MCHC به علاوه آز الکتروفورز برای بهداشت مهمه تو ازدواج برای شما یکی از این فاکتور ها یک درجه از مرز کاهشی بالاتره یکیشون دقیقا رو مرزه یکیشون کمتر از حد نرماله (نهایتا بهت قرص میدن که اینا اصلاح میشه اصلاح هم نشه چون آقا آزمایشش نرماله مشکل ازدواج ندارید احتمال زیاد) 

اینارو بهت نگفتم که بترسی، گفتم چون یکی از اطرافیانم رو بهداشت سر این موارد خیلی اذیت کرد پس حتما به خودشون مراجعه کن