2777
2789

سلااام سلااام دوستان نی نی سایتی من 💚💜💙

بچه ها من ورودی یازدهمم هستم ، میخواستم تجربه خودم از خرید کتاب های کمک اموزشی در اختیار تون قرار بدم . 

عکس کتاب ها رو پست بعدی براتون میذارم 

بچه ها کتاب هایی که بهتون معرفی میکنم اکثرا تستی هستن 

برای درس شیمی ، به عنوان منبع اول که( مناسب بچه های ضعیف ، متوسطه ) کتاب شیمی مبتکران بهمن بازرگانی رو معرفی میکنم 

خیییلی کتاب خوبیه.  درسنامه مفصل و روانی داره 

تست به اندازه کافی داره ، یه سری تست داره تحت عنوان V.I.t این تست ها ، سخت و چالشی هستن 

تست های کنکور چند سال اخیر هم داره

راستی به عنوان منبع اول ، کتاب شیمی خیلی سبز هم کتاب خوبیه ( هر چند من این کتاب رو نداشتم ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سطح بالای شیمی چی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

برای درس فیزیک به عنوان منبع اول کتاب خیلی سبز رو پیشنهاد میدم ( این کتاب برای بچه های سطح متوسط خوبه * ) 

کتاب درسنامه مختصر و کاملی داره 

تعداد تست هاش کافیه 

سوالات کنکور چند سال اخیر رو داره 

پاسخنامه خوبی داره