2777
2789
عنوان

کی درامر پسر چرا کمه کیا کی درامرن

285 بازدید | 28 پست

بنده خدم کی درامرم و خیلی به کره علاقه دارمو زبانش و البت روسیه حتی تیپ استایلمم مث اوناس ولی خب مسخرم میکنن متلک میندازن و .....

ولی خب فعلا نمیتونم بخاطر کنکور ببینم

ولی خیلی دوس دارم 

چرا اینجوریه؟

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 

اتفاقا پسرای کیدامر و کیپاپر خیلی باحالن... خیلی کم دیدم ازشون ولی خب...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روبیکا اومدی؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

از روبیکا اومدی؟

نه 

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 
اتفاقا پسرای کیدامر و کیپاپر خیلی باحالن... خیلی کم دیدم ازشون ولی خب...

خب چرا کمه؟

تو مدرسه پسر من و کلا بقیه پسرای اطرافم یه جور توهین و فحش میدونند کی درامر بودن پسرا رو

عههههههههههه وادف:|||||||

خب چرا کمه؟

چون بعضیا خیلی چیزا رو جنسیتی میکنن، کیدامر بودنم یکی از این چیزا 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

منم عاشق کیدرامرم بعد کنکور میشینم تک به تک فیلم هاشونو میبینم

چرا متلک؟!

منظورت لباسای لش و اسپورته؟

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

از روبیکا اومدی؟

نه خداییش چه ربطی به روبیکا داره طرف ۵۰ سالشه ولی کیدرامایی هستش 

یه سری آدما با کیدراما زندگی میکنن و این سبک زندگی رو دوست دارن هر کی که کیدرامایی هستش یا آرمی صددرصد که روبیکایی نیس

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن