2777
2789

نزدیک است که برق چشمانشان آن هارو بگیرد و هر گاه تاریکی دیدند وایسند و هر گاه روشنایی دیدن حرکت کنن و اگر خدا می‌خواست چشم آن هارو کور میکرد 

خورشید و ماه هر دو در مداری شناور هستن. ن ماه را سزد که به خورشید برسد ن خورشید به ماه 🌙

هیچکس به علم غیب خدا آگاه نیست و علم او به همه چیز احاطه دارد ✌️

اوست صورتگر و آفریننده و توانای شکست ناپذیر ✌️

بگو او خدای یکتاست شریک ندارد. منزه است. نزاییده و زاییده نشده است. هیچ چیز شکل و شمایل خدا نیست 

ای گروه جن و انس اگر می‌توانید از کرانه های آسمان عبور کنید. نمی‌تونید مگر با قدرتی فوق العاده

چه کسی پرودگار آسمان های ۷ گانه و عرش عظیم است؟؟ 

ما آسمان رو با ستارگان اراستیم

آسمان و زمین را آفرید. دلیلی بر وجود اوست هر زمان هم بخواهد قدرت جمع کردنشان را دارد 

سوگند به روز وقتی روشن میشود  من. ن با تو دشمنی‌ کردم ن تو را رها کردم 

هر چی در آسمان و زمین هست از ستاره ها خورشید و ماه و حیوانات برای خدا سجده خواهند کرد ✌️

ای پیامبر به خلق بگو اموال یتیمان رو نخورند

به مردان بگو با زنان خوش رفتاری کنن و مهریه اون هارو به عنوان هدیه بپردازند 

و مهریه اون هارو پس نگیرند چطور اون هارو پس می‌گیرند ؟ و کاری ناپسند است 

ای پیامبر به مردان بگو تا اتمام عده زنان را از خونه هاشون بیرون نکنند. مگر آن زنی که کار بدی کرده است  تو چه میدانی شاید خدا میان آنها آشتی قرار داد 

و از جایی که گمان نمیکند برای او روزی میرساند و خدا روزی دهندس 

او کسی است که شما را در تاریکی های ۳ گفته عبور میدهد. اشاره به جنین

جن را از آتش و انسان را از گل و فرشته رو از نور آفرید 

از آسمان آبی به فرمان خدا نازل می‌شود. 

کدامیک نعمت های خدا را انگار می‌کنید؟ 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 

😍♥️

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تاحالا حس بیقراری بی دلیل داشتید؟

بیقراری وآشفتگی که دلیلش روندونید ونتونید روی کارتمرکزکنید وحتی مدتی روبشیند یکجا 

درصورتی که قبلا اینطورنبوده باشید وبیماری هایی مثل بیش فعالی و..هم نباشه

قلبم اکلیلی شد😍

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

من چندتا قشنگ ترم میشناسم ولی

مثلا ۲۲۳ بقره که به آقایون میگه زنان کشتزار شمایند پس برای کشت فرزند به آنها نزدیک شوید :)

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
شما تاحالا حس بیقراری بی دلیل داشتید؟بیقراری وآشفتگی که دلیلش روندونید ونتونید روی کارتمرکزکنید وحتی ...

سلام خیر

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 
سلام خیر

من حقیقتا از طلسم وآب دعا و...اصلا نه اطلاعی دارم ونه تجربه ای داشتم امادریک زمینه ای فعالیت می کردم یک دفعه کلا غیرفعال شدن احساس بیقراری شدید نمی تونستم بکجابشینم حال بد بب دلیل هرغروب به بعد سردرد وحال بعد !

دراین حد که به فکرم دسید شاید کسی برام آرزوی بد یانفرین کرده 

به نظرتون چنین چیزی ممکنه؟!

من حقیقتا از طلسم وآب دعا و...اصلا نه اطلاعی دارم ونه تجربه ای داشتم امادریک زمینه ای فعالیت می کردم ...

خب نگاه طلسم خیلی علائم دیگه داره. وحشتناک تره. 

شاید افسردگی گرفتید کاش از روانشناس کمک بگیرید 

من حقیقتا از طلسم وآب دعا و...اصلا نه اطلاعی دارم ونه تجربه ای داشتم امادریک زمینه ای فعالیت می کردم ...

من اصلا توی فکر جن و ...نمی رم 

یک شب بدون فکرقبلی خواب دیدم از اتاقم از یک کمد موجودی عجیب خارج شد توخواب دادزدم جن وازخواب پریدم 

این خواب ماجراش چیه چندماهه توی ذهنمه !که حکمت این خواب چیه؟!

به نظرتون به مسیرکارم ارتباط داره این خواب یانه؟

خب نگاه طلسم خیلی علائم دیگه داره. وحشتناک تره. شاید افسردگی گرفتید کاش از روانشناس کمک بگیرید

به نظرخودم افسردگی نبود 

من چندسال توی کارم گره افتاد 

من خیلی ادم شاد وسرزنده ای هستم 

علایم طلسم چیه ؟

ممنون می شم اگراطلاعی دارید کمک کنید.

به نظرخودم افسردگی نبود من چندسال توی کارم گره افتاد من خیلی ادم شاد وسرزنده ای هستم علایم طلسم چیه ...

دیدن اجنه.  در خواب و بیداری 

سردرد های شدید که دکتر حتی نمیتونه تشخیص بده 

همش خواب های وحشتناک 

خواب بد هم میبینی ،؟؟

دیدن اجنه. در خواب و بیداری سردرد های شدید که دکتر حتی نمیتونه تشخیص بده همش خواب های وحشتناک خواب ...

بیداری که نه 

اما فقط یکبار یک خواب که انگار کاملا طبیعی بود توی محیط اتاقم اتفاق افتاد و جن دیدم (درصورتی که اصلا نه راجبش حرف زده بودم نه فکر و..)

خواب ترسناک خیلی زیاد نه ولی گاهی می بینم واغلب درحال فرارم 

یا سال پیش یکبار خواب یک چهره بسیارعجیب دیدم که هنوزتوی ذهنمه !

سردرد که جزئی از زندگی هرروزمه هرروز بدون استثنا بدون هیچ بیماری زمینه !هرروز مسکن مصرف می کنم الان چندساله یک روز بدون سردرد هم نداشتم 

واقعا نمی دونم !به نظرتون ربطی داره یانه؟

بیداری که نه اما فقط یکبار یک خواب که انگار کاملا طبیعی بود توی محیط اتاقم اتفاق افتاد و جن دیدم (در ...

پس درسته طلسمه. گاهی وقتا هم میبینی طلسم نیست خود یک جن میاد اذیت می‌کنه 

حذر امام جواد از سایت آیت الله بهجت بگیر 

۴۰ روز سوره بقره گوش بده و بزار تو خونه پخش بشه 

برای خواب های بد هم تاپیک زدم 

برا سردرد هم قرص ریلایف از سوپرمارکت بگیر