2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین واسه انتخاب رشته کمک می خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست
معلت چنده؟اینجور که میگی زیاد فک نکنم علاقه ای داشته باشی چون وقتی چیزیو دوست داشته باشی سختیشو میپز ...

بیست 

نه نه نه من مشکلی ندارم فقط خیلی تو گوشم خوندن که کنکور تجربی همش سهمیه اس و فقط آدمای خاص میتونن قبول شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست نه نه نه من مشکلی ندارم فقط خیلی تو گوشم خوندن که کنکور تجربی همش سهمیه اس و فقط آدمای خاص میتو ...

فقط پول با خوندن زیاد میخواد  چون همون کنکور هزینه زیاد باید کنی بعدشم باید خوب بخونی

ببین علاقه خیلی مهمه و اینکه اون رشته ای که میری یه آینده ی پر پول داشته باشه.

ببین کلا لزوما هرکس توی نهم و راهنمایی معدلش خوب باشه توی تجربی نمیتونه موفق باشه...خیلی ها هستن که معدل نهم شون بالا بوده حالا که اومدن کم آوردن.

ما خیلی از بچه هامون علاقه شون یه چیز دیگه بوده الان اومدن تجربی و اصلا راضی نیستن درحالی که اگر میرفتن دنبال علاقه شون ،بهترینِ اون رشته میشدن

حالا شما ببین اگه بری تجربی میکِشی یا نه؟ چون از لحاظ روحی روانی واقعا سخته مخصوصا برای کسی که خیلی تلاش میکنه و دوستش داره

من معدلم بالا بود اومدم تجربی چون هم علاقه داشتم هم خیلی تلاش میکردم ولی خب بازم یه جاهایی کم میارم اما از انتخابم هنوز راضیم

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
ببین علاقه خیلی مهمه و اینکه اون رشته ای که میری یه آینده ی پر پول داشته باشه.ببین کلا لزوما هرکس تو ...

راجب داروسازی اطلاعاتتون چطوره شما راجب زیرشاخه هاش میدونین چه جاهایی میشه مشغول به کار شد

راجب داروسازی اطلاعاتتون چطوره شما راجب زیرشاخه هاش میدونین چه جاهایی میشه مشغول به کار شد

ببین من پسرداییم پزشکه و اون میگفت که درس های دانشگاهی داروسازی واقعا سخت و حفظی هست یعنی حتی میگفت از قسمتی از درسای پزشکی هم به خاطر حفظی بودنشون سخت تر هستن

و اینکه میتونی مسئول فنی داروخانه باشی( که زیاد خوب نیست) اگر پول زیادی داشته باشی میتونی خودت داروخانه بزنی

میتونی شرکت داروسازی بزنی یا واردات دارو( یعنی از کشور های خارجی دارو میخری و توی ایران پخش میکنی که درآمدش واقعا عالیه اما خب خودتم باید پول خیلی زیادی داشته باشی)

من در همین حد میدونم

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
ببین این دوتا نمی تونی باهم یکی کنی ولی خب هیچی بعید نیست من خودم الان تجربیم از همه چی زدم که بتونم ...

چندمی شما ؟خیلی سخته؟موقع انتخاب رشته نترسیدی وسط راه شکست بخوری؟جز تجربی به چیز دیگه ای علاقه داشتی؟

ببین اکر ایران بمونی باید تجربی بخونی چون شغل نیست ولی انر میخوای مهاجرت کنی رشته های دیگه

چون تو ایران باید رشته تام در بیای جایگاه اجتماعیت روبگیری بعدش بری دنبالم هر چی دوست داری و گرنه بی پول میمونی 

البته اکر خانواده پولداری داری یک بحث دیگس میتونی باز با رتبه ها و مشاوران برتر حرف بزنی

چندمی شما ؟خیلی سخته؟موقع انتخاب رشته نترسیدی وسط راه شکست بخوری؟جز تجربی به چیز دیگه ای علاقه داشتی ...

من دهمم عزیزم ، سختیش اینه که باید خیلی خوب درس بخونی .

چرا خیلی وقتا کم می آوردم ولی جا نمی زدم من به میکاپ علاقه داشتم هنوزم دارم ولی واسه یادگیری اون وقت دارم ولی واسه درسم نه فقط دوسال مونده واسه همین گذاشتم کنار

دختری که آینده را دید💙🦋

ببین اکر ایران بمونی باید تجربی بخونی چون شغل نیست ولی انر میخوای مهاجرت کنی رشته های دیگهچون تو ایر ...

چرا نباشه این همه نوازنده ی خوب داریم درآمد موسیقی هم واقعا خوبه پارسال یکی از استادای موسیقیم که تازه خیلی هم کسی نبود خیلی ساده داشت تو خونه درس میداد ماهی ۳۵ میلیون در میاورد

من دهمم عزیزم ، سختیش اینه که باید خیلی خوب درس بخونی .چرا خیلی وقتا کم می آوردم ولی جا نمی زدم من ب ...

خب بحث دقیقا سر همینه شما حالا نمیدونم دقیقا چه رشته ای رو میخوای خب مثلا فکر می‌کنیم شما هم میخوای داروسازی بخونی تا دکترا خیلی زود هم داروخونه رو بزنی و برگردی سراغ میکاپ اون لحظه اگه برگردی عقب و بگی کاش از اول سراغ همین میکاپ میومدم چی؟