2777
2789

خب من باید حتما حتما تا پس فردا تصمیم اخرمو برای انتخاب رشته نهم بگیرم لطفا نپرسید چرا فردا هم وقت مشاوره دارم ولی میخوام نظر شما هم بدونم من هم موسیقی رو دوست دارم هم تجربی ولی خب موسیقی بیشتر دوست دارم از طرفی واقعا داروسازی رو دوست دارم و معدلمم همیشه بیست بوده دلم میخواد تجربی بخونم برم نمونه بعدتر داروسازی قبول شم و تو داروخونه کار کنم یا حتی داروخونه بزنم و بعد تمرکزم رو بزارم رو نویسندگی و موسیقی که هردو رو هم دوست دارم هم استعداد دارم اما بینهایت از تجربی ترسیدم انقدر که میگن سخته و اینکه از لحاظ مالی هم اوکیم واسه موسیقی و واسه همین همش میگن برو موسیقی اما خب تو مشهد زندگی میکنم و هر هنرستانی هم موسیقی نداره واسه دخترا لطفا بگین بهتره برم دنبال موسیقی یا پلن اول و داروسازی رو در پیش بگیرم و اینکه راجب رشته ی موسیقی تو مشهد اگر اطلاعاتی دارین لطفا بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هدفت داروخونه زدنه که میتونی تجربی بخونی ولی اگه کار کردن تو داروخونس با مدرک آزاد دوره آموزشیم میتونی بری اگه میدونی توان مالی زدن داروخونه و همچینین بچه خیلی درس خونی هستی بروتجربی در کنارش میتونی دوره های موسیقی هم بگذرونی  و درکل اگه میدونی  توانایی کنکور تجربی نداری چون سخته برو همون موسیقی بخون و برا خودت میتونی آموزشگاه هم بزنی و اگه توانایی مالی نداشتی تو آموزشگاه ها کار کنی 

عزیزم ، من خودم تجربی رو انتخاب کردم ، خودمو به آب و آتیش زدم تا این رشته رو برم. اما تهش چیشد؟! الان که بیشتر دقت میکنم ظرفیت رشته های پزشکی رو ندارم . و بزرگترین اشتباه زندگیم همین انتخاب تجربی بود . 

خیلی ها میگن فقط تجربییییی ، اما لطفاً لطفاً لطفاً با علاقه پیش برید نه از روی اینکه این رشته خیلی چمدونم سطحش و مقامش بالاست . به نظرم علاقتو دنبال کن و اگه واقعا به دارو سازی علاقه داری تجربی برو که بعد ها مثل من پشیمون نشی

عزیزم ، من خودم تجربی رو انتخاب کردم ، خودمو به آب و آتیش زدم تا این رشته رو برم. اما تهش چیشد؟! الا ...

تجربی فقط اسمش قشنگه بنظرم آدم تو هر چی  علاقه داشته باشه تو اون میتونه موفق بشه و  پول در بیاره حتی بیشتر یه پزشک من خودم تجربی خوندم دانشگاه عکاسی تهشم دیدم اصلن من یه چیز دیگه میخوام اون تدریس اگه الانم داشتم انسانی میخوندم و معلم میشدم نه اینهمه مسیر بیام و پشیمون شم

ببخشید یکم از نظرم فکرت رویایی اومدداروسازی رو قشنگ برام توضیح بده

خیلی ها همینو بهم میگن ولی کلا آدمیم که چالش دوست داره همیشه هم گفتم هرچقدر کسی بگه اهدافم بچه گانه اس بازم تلاشمو میکنم تا برسم به چیزی که میخوام بازم ممنون از نظرت عزیزم

میدونی خیلی زوده که خود داروسازی رو از الان باز کنم تا اون موقع شاید بخوام سراغ بخش های آزمایشگاهی برم شاید بخوام داروخونه بزنم و کلی شاید های دیگه ولی کلا شیمی و زیست رو دوست دارم

من جات باشم نگا میکنم اگه استعداد و علاقه کافی برای تجربی دارم میرم رشته تجربی و بعد از تموم شدن درس ...

نظر خودمم همینه ولی بعضی ها میگن نشدنیه و اینکه گاهی باخودم میگم اگر کم بیارم چی 

عزیزم ، من خودم تجربی رو انتخاب کردم ، خودمو به آب و آتیش زدم تا این رشته رو برم. اما تهش چیشد؟! الا ...

دقیقا همین علاقه الان منو گیر انداخته شرایطم یجوریه که توان انتخاب بینشونو ندارم هردو رو دوست دارم 

تجربی فقط اسمش قشنگه بنظرم آدم تو هر چی علاقه داشته باشه تو اون میتونه موفق بشه و پول در بیاره حتی ...

بله حرفتون درسته ولی من هردو رو واقعا دوست دارم فقط بحث ترس از تجربیه و اینکه یه وقت راه اشتباهی رو انتخاب نکرده باشم