2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین واسه انتخاب رشته کمک می خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 46 پست

موسیقی رو میتونی به صورت متفرقه هم دنبال کنی. جیزی که به صورت متفرقه امکان ادامه ش هست رو انتخاب نکن. برو تجربی؛ میتونی حتی دانشگاه ازاد و شهریه پردازم بری ؛ چون قبولیش اسونتره. لینجوری میتونی برای اینده ی شغلیت هدف مشخصی داشته باشی؛ بعدا موسیقی رو هم ادامه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط به اراده خودت بستگی داره من خودم سه سال راهنمایی نمراتم همه ۲۰ بود حتی المپیاد زیست هم قبول شدم سال نهم.ولی وقتی وارد دبیرستان شدم کلا اوضاع برعکس شد واقعا افت کردم دلیلشم نداشتن پشتکار بود.اگر میتونی سه سال سفت و سخت بجنگی از خیلی چیزا دل بکنی و بکوب بخونی حتما تجربی رو برو هدفتم چیر آسونی نیست اگه بخوای شدنیه 

من راهنمایی نمونه دولتی بودم با علاقه و اصرار خودم رفتم تجربی دبیرستان هم به جز سال دوازدهم،دهم و یازدهم با معدل بالای نوزده گذروندم ولی اگه به عقب برگردم هیچوقت این رشته رو انتخاب نمی کنم همه چیز بحث درس نیست من همین الان عاشق شیمیم از خوندن زیست خسته نمیشم ولی واقعا توانایی تحمل اینهمه فشار رو ندارم و اون موقع این رو نمی‌دونستم واقعا موندم چکار کنم رسما سردرگمم و انقدر همه حواسم به رشته تجربی و رشته های تاپ بود و تک بعدی کار کردم اصلا هیچ ایده ای برای آیندم ندارم فقط میدونم برای این همه فشار درسی ساخته نشدم اینم بگم متاسفانه من سال دوازدهم متوجه این موضوع شدم که نمی تونم تو این رشته موفق بشم🤦🏻‍♀️

موسیقی رو میتونی به صورت متفرقه هم دنبال کنی. جیزی که به صورت متفرقه امکان ادامه ش هست رو انتخاب نکن ...

خودمم نظرم همینه امروز که مشاوره بودم گفت تو حالا که فکر میکنی توانشو داری برو تجربی صدتو بزار تهش اینکه رشته دانشگاهی تو عوض کنی یا همون دارو رو میخونی بعدا میری سراغ موسیقی 

من رفتم تجربی مث چی پشیمون شدم همش میگفتم کاشکی میرفتم هنرستان تجربی فقط سه تا چیزو میخواد علاقه، جی ...

اراده ام بالاس چون خیلی زیاد اهمیت میدم به دوستام میگم استرس نهم رو دارم مسخره ام میکنن میگن معنی نداره از تابستون واسه نهم بخونی

عزیزم فقط به اراده خودت بستگی داره من خودم سه سال راهنمایی نمراتم همه ۲۰ بود حتی المپیاد زیست هم قبو ...

من کلا آدم دغدغه مندیم خیلی اهمیت میدم مورد داشتیم کوئیز کلاسی داشتم حس کردم زیاد بلد نیستم کل شبو تا خوندم که سر برگه عالی بنویسم آخرم معلم نگرفته😁

الانم فکر میکنم بتونم از طرفی دلم میخواد برم تجربی به خاطر اینکه کلا آدم قوی تری می‌سازه 

خب بحث دقیقا سر همینه شما حالا نمیدونم دقیقا چه رشته ای رو میخوای خب مثلا فکر می‌کنیم شما هم میخوای ...

نه دیگه این همه آدم جون بکنه آخرش بگه کاش؟ از همون شغلم لذت میبرم یه زمانی ام اگ حسش بود میرم سراغ میکاپ 

تو فعلا نهمی بیای دبیرستان متوجه میشی که باید یه مسیرو انتخاب کنی یعنی چاره ای نداری چون دبیرستان بت امون نمیده

دختری که آینده را دید💙🦋

من راهنمایی نمونه دولتی بودم با علاقه و اصرار خودم رفتم تجربی دبیرستان هم به جز سال دوازدهم،دهم و یا ...

انقدر به خودت تلقین نکن من مطمئنم توانایی هرکاری که بخوای رو داری اگر خیلی تلاش کردی و نشد خب یه رشته ی دیگه رو برای دانشگاه انتخاب کن

مرسی از انگیزت🤍😅ولی تلقین نیست به هرحال حقیقتی بود که باید می‌پذیرفتم و خداروشکر باهاش کنار اومدم الان دیدم خیلی بازتر شده و تک بعدی نیستم دیگه تا جایی که بتونم تلاش میکنم بعدش هرچی شد دیگه😅

گفتم که بدونی جدای از علاقه،استعداد از همه چی مهم تره مطمئن باش اگه تو چیزی استعداد داشته باشی ناخودآگاه انجام دادنش برات خوشایند میشه و موفق تری.بر اساس تواناییت هات راهت رو انتخاب کن چون کنکور هم یه مرحله مهم از زندگی آدمه

موفق باشی عزیزم🤗🤍

چرا نباشه این همه نوازنده ی خوب داریم درآمد موسیقی هم واقعا خوبه پارسال یکی از استادای موسیقیم که تا ...

آره ولی موسیقی کلاساش گرونه هر کسی نمیره کلاس موسیقی  بهتم گفتم باید وضعت خوب باشه که بتونه پدرت تامین کنه و به جای خوبی برسی و گرنه رسیدن به جای خوب اینجا سخته فقط کلاسش رفتن نیست که ای لحاظ های دیگه هم باید ساپورت شی

اراده ام بالاس چون خیلی زیاد اهمیت میدم به دوستام میگم استرس نهم رو دارم مسخره ام میکنن میگن معنی ند ...

خب اگر اینطوریه که میگی و از نظر مالی هم مشکلی نداری برو تجربی چون بازه شغلیش گسترده تره و موسیقی رو جدا هم میتونی یاد بگیری فقط قبلش بگم بهت فرق دبیرستان و راهنمایی از زمین تا اسمونه اصلا رو راهنمایی حساب باز نکن برا دبیرستان