2777
2789

سلام به همگی مامانا پسرم ۲۵ روزشه وقتی سه روزش بود زردیش رو یازده بود و سه روز بستریش کردن بعد وقتی آزمایش گرفتن ازش زردیش رو شیش بود که مرخص شد حالا پوستش قرمزه و یکم زرد بردمش دکتر اطفال می‌گفت نه زردیش کمه مشکلی نیست دکترشم ازون قدیمی هاست دکتر خوبیه ولی دلم آروم نمیشه حس میکنم بازم زردی گرفته دلم نمیاد ازش آزمایشم بگیرم حالا خواستم بپرسم ممکنه بچه ها بعد از ۲۵ روز زردی زیاد بگیرن؟؟ خطر داره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دکتر اطفالش رو بدنش انگشتشو گذاشت گفت ن زردیش زیاد نیست ولی دستگاه نزاشت

ببین اگر خوب وزن میگیره جای نگرانی نیست.منتها شما از عطاری شیرخِشت بگیر اندازه یه مکعب کوچیکه .میدی به بچه زردی کلا ازبین میره.باید حل کنی وبهش بدی

عزیزم نگران نباش وقتی دکتر تایید کردن نگرانی تون بی مورده تا میتونید هر دو ساعت شیرش بدین هرچی مرتب شیر بخوره و دفع کنه زردی از بدنش دفع میشه الان فصل خوبیه تا میتونی هندوانه بخور و در حد یک قاشق مربا خوردی میتونی به نوزادت بدی کمک میکنه به رفع زردی 

پسر خودمم زردی داشت اب ۴ تا دونه انار ملس طبیعی دادم بهش روز بعد پاک پاک شده بود بدنش البته اینا اختیاری شما اگر میترسی چیزی نده ولی شیرش و غافل نشو هر ۲ ساعت حتما شیرش بده 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
عزیزم نگران نباش وقتی دکتر تایید کردن نگرانی تون بی مورده تا میتونید هر دو ساعت شیرش بدین هرچی مرتب ...

کولیک شدید داره دکتر بهم رژیم غذایی داده کلا چیزایی که طبع سرد دارن نمیتونم بخورم عین هندونه و....