2777
2789

من خدمم اوتا کوییم 

با انیمه توکیو رنجرز /اتک ان تایتان و صد البته دارلینگ من علاقه مند شدم به انیمه ها

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 

نیستم علاقه ای هم ندارم ولی به پیشنهاد یه خانمی تو سایت اتک ان تایتان دیدم خوشم اومد   

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از انیمه های میازاکی

ندیدیمش اسمشم نشنیده بودم باید حتما برم ببینمش 

당신의 공허한 말에 지쳤습니다-!🕷🕸خ‍‌س‍‌ت‍‌ه‌ازح‍‌رف‌ه‍‌ای‌ت‍‌و‌خ‍‌ال‍‌ی-!                                                                        من سعیدم یه پسر اوتاکویی گیمر و کی درامرم و عاشق هکینگم و ورزمی کارم 
ندیدیمش اسمشم نشنیده بودم باید حتما برم ببینمش

میازاکی کارگردان انیمه هایی مثل قلعه متحرک هاول و پرنسس مونونوکه و اریتی و پونیو و اینجور انیمه هاست 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

میازاکی کارگردان انیمه هایی مثل قلعه متحرک هاول و پرنسس مونونوکه و اریتی و پونیو و اینجور انیمه هاست

دمش گرم ممنون گفتی حتما باید برم به این انیمه ها یه سری بزنم