2777
2789
عنوان

همش میگ زن دوم میگیرم

992 بازدید | 33 پست

سلام

میگم خانوم های متاهل عزیز

من ۲۶ سالمه و تو زندگی مشترک بی تجربه ام

همسرم خیلی خیلی خیلی خوب و با محبت و مهربونه

هیچی واسم کم نمیذاره و از نظر محبت و مالی

هرچی نیاز داشته باشم تو نداری واسم میخره از هرلحاظ اوکیه

فقط لوسه شدیدا مادر نداره و خیلی بهم وابستس

اما یچیزی خیلی اذیتم میکنه

دائم به شوخی میگه زن دوم میگیرم بعد میخنده

یا دائم اسم دخترای دیگ و دوستامو میاره تا حسادتمو بببنه

ناراحت میشم بهش میگم چرا اینکارو میکنی

میکه چون میبینم  حسودیت میشه و جیغ و هوار میکنی سر به سرت میذارم میفهمم دوسم داری 

میگه تو دوست صمیمی منی دوسدارم سر به سرت بذارم لذت میبرم

دیشب خیلی ناراحت بودم بهش گفتم : میخوام برم کار کنم چون تو نمیتونی هزینه نیازای قر و فر منو بدی مثلا برم مثل دخترایی که اسمشونو میبری ژل و بوتاکس تزریق کنم یا هر روز ارایشگاه باشم

دیشب با این حرف دلش شکست نشسته کلی گریه کرده میگ تو گفتی من نمیتونم نیازاتو برطرف کنم 

خلاصا مجبور شدم معذرت خواهی کنم تا دلش آروم شه

اما واقن نمیفهمم الان چیکار کنم مسئله من حل نشده بازم بهش گفتم گفت چون دوستمی سربه سرت میذارمم حسادت میکنی مطنئن میشم دوسم داری

من واقعا نمیدونم چی بهش بگم دیگه یبارم جدی صحبت کردم اما گوش نکرد

عزیزم هر چی شما بیشتر بگی چرا میگی و نگو و فلان اون بدتر میکنه یه مدت هیچی نگو وقتی که حرف از زن دوم شد شما به یه بهونه ای برو توی آشپز خونه و حرفش رو ندید بگیر این روش جواب میده تا دیگه از این شوخی ها نکنه

😐😑 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حتی زبونی هم بهش محبت کنی و بگی که دوستش داری هم باز اسم بقیه رو میکشه وسط؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

شوهرت شدیداکمبودمحبت داره تامیتونی بهش محبت کن ولی وقتی دوباره این حرفوتکرارکردعکس العملی نشون نده حتی نگاشم نکن طوری وانمودکن که اصلانشنیدی یه مدت اینجوری باش اگه دیدی ترک نکردهروقت گفت بگومنم میرم زن فلان دوستت میشم مثلابزاربفهمه چقدبده حرفش

اگه حتی زبونی هم بهش محبت کنی و بگی که دوستش داری هم باز اسم بقیه رو میکشه وسط؟

از نظر محبت هیچی کم نمیذاریم واسه هم دیگه 

اما انگار اون حسی که درونشه یه پسر بچه شره که میخواد لج منو دربیاره

شوهرت شدیداکمبودمحبت داره تامیتونی بهش محبت کن ولی وقتی دوباره این حرفوتکرارکردعکس العملی نشون نده ح ...

اینکارو میکنم این سری حتما

مرسی از راهنماییت عزیزم بنظرم این واقن جواب بده چون خودش خیلی حسود و حساسه

از نظر محبت هیچی کم نمیذاریم واسه هم دیگه اما انگار اون حسی که درونشه یه پسر بچه شره که میخواد لج من ...

کلا چه شوهر لوسی داری🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
استار تر به نظرم شما بهش نشون نمی‌دید که دوسش داری بعضیها دوس دارن هی بشنون این .اون بارها خودش گفته ...

منم حس میکنم چون بی مادر بزرگ شده باشه اینجوریه کمبود محبت داره

یوقتایی من مودی میشم حالم خوب نیس هی لج میکنم

اما اون همچنان بهم محبت میکنه تا محبت ببینه ازم