2777
2789
عنوان

دخترخالم دیوونه اس😒

1041 بازدید | 46 پست

دختر خالم ۲۱ سالشه مشکل عصبی داره افسرده است 

واحد بغلیمون میشینن..بخدا پدر این خانواده رو درآورده..روزی ۸ تا قرص می‌خورد تا اونجا ک میدونیم ......اون روز با خالم رفتیم بیرون بگردیم وسط مردم حمله عصبی گرفتنش جیغ میزد و خالمو میزد بین اون همه ادم همه نگاهمون میکردن

هرشب یهو همین ساعتا صدای جیغ و گریه میاد..ماهم می‌ترسیم میریم خالم میگه هزشب یه بهانه میگیره یع شب میگه میخام دماغمو عمل کنم چربی صورتمو بردارم یه شب میگه میخوام مو رنگ کنم پیرسینگ بزنم ..یه شب میگه میخام تتو بزنم..

یعنی هر شب یه بهانه میده دست این بدبخت ها

دوماهه هست که مزیضیه بدتر هرشب زیر آرامبخشه خالم دیگه نمیزاره آرامبخش بزنه میگه برا بدنش ضرر میکنه

الانم باز صدا گریه میاد و غرغراش

خسته شدیم..دختره دیوانه

دکترا بهش نامه بستری دادن قرنطینه بشه دو هفته ولی خالم میگه جوونه نمیخام پرونده داز بشه خود دختر خالم هم نمیره

روانیمون کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جای اون نیستی ک ببینی چقد اذیت داره میشه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
عزیزم چرا دروغ میگی شما همون کاربری هستید که دیشب میگفت فردا بستریم میکنن توبازار مامانمو زدم هردوتو ...

بخدا به قرآن من نیستم😐به جون مامانم

بگو شاید دختر خالمه تو سایت توروخدا کروم کاربره بگو