2777
2789
عنوان

فکر میکردم بیام نی نی سایت ...😥

83 بازدید | 11 پست

سلام من کمتر از یه ماهه عضو شدم ، به نظرم خیلی بعضی ها تند هست زبونشون فوری ناراحت میشن💔، یا ممکنه از هم سواستفاده کنن😱 ، فضای غمگین زیاده☹️ ادما دوست واقعی نمیشن اخه هر کسی یه تاپیک میزنه دیگه تموم میره...🤔 انگار ادما فکر میکنن مجازیه هر حرفی رو راحت وبی پروا به زبون میارن🙎...شاید من برم واقعا از اینجا.... حالم گرفته شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها همون اول که راهنمایی میخوان کامل تایپ نمیکنن و بقیه منظورشون نمیفهمن بعد میان کلی به ادم میپرن که فلان کارو انجام دادم بلدم و...

خیلی ها همین تاپیک اخیر سر قد بلند بودن یا کوتاه بودن یه چیزا به هم گفته بودن شاخ در اوردم

تاپیکای خوب فقط اوناست که دلت گرفته میای میگی همدردی میگیری ... یا اونا که واقعا یه سوال دارن در حد نظر سنجی خرید لباس و ... 

اونا یی هم که راهنمایی اشپزی و خانه داری میکنن خوبه...