2777
2789
عنوان

وکیل یا کارمند بیمه هست

704 بازدید | 46 پست

همسرم فوت شده و کارگر شرکت بود،پدر و مادرش انقدر منت سرم میزارن که ما حقوق پسرمون رو بخشیدیم به تو پسرت

حالا سوالم اینه

پدر شوهر و مادرشوهرم هر دو بازنشسته هستن و مستمری میگیرن از تامین اجتماعی

ایا بهشون تعلق میگیره حقوق پسرشون یا اصلا مشمول نمیشن

امکانش باشه تبصره و شماره قانون رو بگید

یک دنیا ممنون

همسرم رفته یه درد که هست

یه درد دیگه هم دارم با ادمهای دور برم دست و پنجه نرم کنم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تسلیت عرض میکنم امیدوارم غم آخرت باشه خیر حقوق همسرت

ممنونم

غم نبینی هیچ وقت

شما کارمند بیمه هستید؟

تعلق نمیگیره بهشون؟؟

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
از حقوق فکر نکنم ، ولی از خونه و ملک زمین و ماشین سهم دارن مهریه داری؟

اره خونه ماشین داریم

از مهریه من کمتر شد

وکالتی دادن بهم

من خودم هم کار کروم۱۳سال همه رو دادم به همسرم

تعلق میگیره و از ارث هم میرسه بهشون ،شما هم منت بزار بگو میتونم بچه رو بدم به شما و برم دنبال زندگیم ...

شما کارمند هستی یا وکیل

حضانت بچه در صورت فوت هر یک از والدین با والد زنده هست

ممنونمغم نبینی هیچ وقتشما کارمند بیمه هستید؟تعلق نمیگیره بهشون؟؟

ببخشید گلم کامنت اولم ناقص اومد 

نه من کارمند بیمه نیستم ولی با بیمه های مختلف زیاد سرو کار دارم ،نگران نباش حقوق همسرت فقط ب وارثاش میرسه یعنی خودت و فرزندات مگر اینکه قید کرده باشه مادرش هم ورثه هست 

اره خونه ماشین داریماز مهریه من کمتر شدوکالتی دادن بهممن خودم هم کار کروم۱۳سال همه رو دادم به همسرم

من ندیدم از حقوق سهم ببرن 🤨🤔 همه رو بنام خودت کن به نام بچت هم نکن 

پرووها بجای کمک حرف مفت هم میزنن 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

من ندیدم از حقوق سهم ببرن 🤨🤔 همه رو بنام خودت کن به نام بچت هم نکن پرووها بجای کمک حرف مفت هم میزن ...

تو شرایط من همه به خودشون اجازه دخالت و قضاوت میدن

هیچ چیزی سختتر از تنهایی یک زن نیست

دنیای بی رحمیه

خیلی اذیت شدم

طوری شده غم نبودن همسرم برام قابل تحمل تر شده

باید ببینی اون فرمی که پر کرده اسم چه کسانی رو نوشته ،بعضیها اسم پدرشون و یا مادرشون رو مینویسن ،برو پیگیری کن ،ولس از ارث میرسه بهشون البته اول مهریه شما کم میشه،بعضی از اداره ها وقتی کارمندشون فوت میشه ی پولی هم میدن به خانواده اش که اونم بپرس 

ببخشید گلم کامنت اولم ناقص اومد نه من کارمند بیمه نیستم ولی با بیمه های مختلف زیاد سرو کار دارم ،نگر ...

منونم خیلی لطف کردید جواب دادید

باید ببینی اون فرمی که پر کرده اسم چه کسانی رو نوشته ،بعضیها اسم پدرشون و یا مادرشون رو مینویسن ،برو ...

ممنون

قانون داره که کسی که مستمری میگیره دیگه بهش تعلق نمیگیره

ممنون که جواب دادید