2777
2789
عنوان

وکیل یا کارمند بیمه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 46 پست

عزیزم حقوق همسر نصف میشه بین مادر و همسر ولی بیشتر مادرا میبخشن (همین مورد سال گذشته برا پسر عموی مادرم اتفاق افتاد دوتا بچه داشت پسر عموی مادرم فوت شد ولی زن عموی مادرم سهم خودش و بخشید ب عروسش )البته اگه دیدی خواستن نصف حقوق و ببرن شما هم مهریتونو میتونید اجرا بذارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حقوق همسر نصف میشه بین مادر و همسر ولی بیشتر مادرا میبخشن (همین مورد سال گذشته برا پسر عموی ما ...

موردی که شما داشتید همسر مرحوم و مادر ش بودن خود مادرش حقوق نمیگرفته که بهش شامل شده و در زمانی که متوفی زنده بوده از طریق خودش اون فرد رو بیمه کرده بوده،بهش میگن تحت تکفل،

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
وکیل یا کارمند بیمه نداشتیمخدایاکمکم کن

عزیزم شما حس ششمی .‌من ی دختر سن بالا چهل هستم پدر و مادر ندارم شرایطم اوکی نیس 

عزیزم ی خواستگار سنتی معرفی کردن قراره فردا خودش و خواهرش بیرون همو ببینیم من رو ی ظاهر خیلی حساسم به حستون ما هم رو پسند خواهیم کرد یا ن ؟اون آقا منو  پسند میکنه..ممنون گلم..خدا خیرت بده  دوست  عزیز 

عزیزم شما حس ششمی .‌من ی دختر سن بالا چهل هستم پدر و مادر ندارم شرایطم اوکی نیس عزیزم ی خواستگار سنت ...

انشالله

قط بنظرم حساس نشو رو قیافه چون بعد یه مدت عادی میشه برات،اخلاق مهمتره

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
ممنونقانون داره که کسی که مستمری میگیره دیگه بهش تعلق نمیگیرهممنون که جواب دادید

سلام.

اول مهریهمات رو حساب کن

از کل اموالش بردار.

بعد به ما .فرزندت. پدر و مادرش ارث میرسه.

در مورد حقوق هم فکر نکنم به والدینش برسه.

عزیزم رفتم دیدیم خوشم نیومد شرایطش .‌.به حستون من‌اصلا ازدواج میکنم یا نه دیگه

چرا یه مدت باهاش صحبت نمیکنی؟

فقط با یک جلسه که نمیشه تصمیم گرفت

امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته،هر بار قبل از اینکه ببینیش صد بار ذکر حسبی الله رو بگو

خدا خودش بهترین رو نشونت میده

چرا یه مدت باهاش صحبت نمیکنی؟فقط با یک جلسه که نمیشه تصمیم گرفتامیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته،هر ...

سلام عزیزم اصلا خوشم ازش نیومد طرز فکرش قیافش فرهنگش ی کت و شلوار پوشیده بود از بس کهنه بود رنگش رفته بود خواهرش چادر پاره و نخ کش ..عزیزم مگر حس ششم نیستی میشه ازت خواهش کنم بهم بگی ازدواج دارم یا ن 

سلام عزیزم اصلا خوشم ازش نیومد طرز فکرش قیافش فرهنگش ی کت و شلوار پوشیده بود از بس کهنه بود رنگش رفت ...

حس ششم یه حسه

اراده خدا به هر کسی داده،باید خودمون بسازیم،

من حس میکنم شما داری خیلی سطحی و ساده به قضیه نگاه میکنی،خوب کت و شلوار کهنه شد دلیل برای رد کردن

بیشتر باهاش صحبت کن،

بعد از یه سنی باید اولویت ها رو تغییر داد

البته اینا نظر و حس من بود،مهمتر از همه شما هستید

حس ششم یه حسهاراده خدا به هر کسی داده،باید خودمون بسازیم،من حس میکنم شما داری خیلی سطحی و ساده به قض ...

درسته عزیزم ممنونم ازت فدات ....برام دعا کن منم دعات میکنم حتما بازبینی میکنم 

سلام عزیزم حالتون خوبه؟پسر گلتون چطوره؟قبلا با کاربری دیگه ای باهاتون صحبت کرده بودم امشب یادتون افت ...

ممنون که بیادم بودید

خوبیم خدا رو شکر