2777
2789
عنوان

وکیل یا کارمند بیمه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 46 پست
منونم خیلی لطف کردید جواب دادید

قربونت 

لطفا اصلا نگران هیچی نباش و جلوی خانواده همسرت ضعیف عمل نکن ،نزار سرت منت بزارن و بتازونن از همین الان جوری رفتار کن ک بفهمن افسار زندگیت دس خودته ماشالله شاغلی  و مستقل پس اجازه مداخله ب کسی نده♥️💋

قربونت لطفا اصلا نگران هیچی نباش و جلوی خانواده همسرت ضعیف عمل نکن ،نزار سرت منت بزارن و بتازونن از ...

اره میدونم 

پسرم اضطراب جدایی داره بعد از فوت همسرم

خیلی نمیتونم تنهاش بزارم خودم برم سراغ کارها

گفتم شاید اینجا کسی بتونه کمک کنه،یه تایم کاری پسرم رو تنها نزارم

کارم حل بشه

امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید کنار عزیزانتون

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم پسرم اضطراب جدایی داره بعد از فوت همسرمخیلی نمیتونم تنهاش بزارم خودم برم سراغ کارهاگفتم ش ...

پسرت چن سالشه؟؟؟ 

شغل شریف خودت چیه؟؟؟ 

اصلا نگران نباش انشالله همه چی درست میشه ولی هرگز نزارش خونه مادرشوهرت حتی اگر ب قیمت یه مدت سرکار نرفتنت تموم بشه 

پسرت چن سالشه؟؟؟ شغل شریف خودت چیه؟؟؟ اصلا نگران نباش انشالله همه چی درست میشه ولی هرگز نزارش خونه م ...

۹سالشه

خودم هم شرکت میرم

خواهر جان سیلی خیلی بدی بهم زده،تازه سرپا شدم خیلی سخته زندگی هم پدر بودن هم مادر

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
میفهمتت عزیزم🥲🥲امیدوارم خدا بهت صبر بده♥️

سلامت باشی،

چه میشه کرد

قانون یکم در این زمینه خوب عمل نکرده

من واقعا تنها اگه خودم سر کار نمیرفتم نمیشد زندگی بگذرونم با حقوق مستمری همسرم

کاش خانمهایی که وکیل هستن یه تاپیک باز ایجاد کنن هر کسی سوال داشت بپرسه و جواب بگیره

ممنون 

سلام من هم وکیل نیستم ولی مطمئنم اگر پدر و مادر همسرت حقوق بگیرند از هر جایی، مستمری به آنان تعلق نمیگیرد. حقوق همسرت تا زمانی که دخترها به سن قانونی نرسیده لند فقط به خودت می‌رسد بعد از آن دخترها می‌توانند ادعا کنند و پسرها اگر دانشجو باشند. لازمه بدانی که حتی اگر ازدواج کنی حقوق همسرت قطع نمی‌شود ولی اگر قیومیت فرزندانت را به پدر و مادر همسرت بدهی، می‌توانند به. نسبت سهمشان ادعا کنند.

سلام من هم وکیل نیستم ولی مطمئنم اگر پدر و مادر همسرت حقوق بگیرند از هر جایی، مستمری به آنان تعلق نم ...

ممنون

سلام عزیزم 

تسلیت میگم بهتون خدا صبر بده به دلتون😔🖤

گلی شما که حس ششم هستی میشه خواهش کنم ازت بهم بگی 

امید دوسم داره یا نه ؟ باهم وارد رابطه میشیم؟

در حال حاضر با کسی توی رابطه هست؟

خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))
سلام عزیزم تسلیت میگم بهتون خدا صبر بده به دلتون😔🖤گلی شما که حس ششم هستی میشه خواهش کنم ازت بهم بگ ...

سلامت باشید

عزیزم حس ششم یه حسه پیش گویی که نیست

فقط خداوند از همه اتفاقات خبر داره

بسپار به خود خدا برات همچین قشنگ میچینه،

امیدوارم اگه به صلاحتون هست هر چه سریعتر بهم برسید،

خیلی به حرفایی که تو سایت در مورد حس ششم میزنن اعتماد نکن

من این حسم خیلی قویه اما نه برای کسی که تا به حال ندیدم و نمیشناسم

برای اشناها و افراد نزدیکم صد درصد درسته،

بس به خودت اعتماد داشته باش،خودت بساز