2777
2789

حالا مثلا دومین بار غذا از بیرون سفارش میدین یا خودتون میپزین؟ 

دوست دارم خودم بپزم اما آشپزیم خیلی تعریف نداره با یکیشون تازه اشنا شدم استرس دارم

چی میپزین اصلا!!؟؟؟ 

من خیلی کم مهمونی میدم الان دست و پامو گم کردم انگار خواستگار داره میاد

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ما با دوستامون انقدر راحتیم باهم املت درست میکنیم بالشت بازی میکنیم این سوسول بازیا چیه غذای بی ...

اخه با یکیشون تازه اشنا شدم

بعدم دیگ مجرد نیستیم مثل قبل خیلیییییییی راحت باشیم😅

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

یکی خودم میپزم یکی از بیرون میگیرم، غذای اصلی از بیرون اونی که خودم درست میکنم یه فینگر فودی یا همچین چیزی 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
یکیشون بچه کوچیک داره رستوران اذیت میشه

ببین بستگی یه خودتون و اون مهمون داره..ما تو فرهنگمون اینطوره اگه از بیرون بگیری یطوری بی احترامیه درصورتی که شهرای دیگه ممکنه اینطور نباشن 

ریپ نزن😒
یکی خودم میپزم یکی از بیرون میگیرم، غذای اصلی از بیرون اونی که خودم درست میکنم یه فینگر فودی یا همچی ...

اره اره اینم نظر خیلی خوبیه ممنونم 🤍

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
مرغ راحته قیمه هم راحته با سبزی دوغ سالاد بزن یوتیوب مرحله به مرحله از روش بپز

مرغ رو ک اصلا هرطور درست میکنم ب بدترین شکل مزه درمیاد

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
ببین بستگی یه خودتون و اون مهمون داره..ما تو فرهنگمون اینطوره اگه از بیرون بگیری یطوری بی احترامیه د ...

اهاا

ن دیگ چون گفته بودم ی روز دعوتتون میکنم خونم

الان نمیتونم ببرم رستوران مگر اینکه از اول بیرون دعوتشون میکردم

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻