2777
2789
عنوان

همکلاسی نامزدم بهش زنگ میزنه

1366 بازدید | 96 پست

امروز اتفاقی گوشیش گرفتم دستم دیدم یه دختره بهش زنگ زده گفتم این کیه الکی گفت اینترنه زنگ زده بود میگفت بیا برای راند بعد گفتم فالوش داری گفت اره رفتم دیدم طرف اصلا اینترن نیس رزیدنته گفتم چرا دروغ گفتی گفت بخاطر اینکه گیر میدی به جون مامانم بهش سپرده بودم میرم بیرون اتند اومد صدام کن زنگ زد جالبش اینه گفتم ریموش کن نکرد گفت به من اعتماد نداری اخلاقتو درست کن اینا برای اوایل دوران دوستی بچه هاست 

بعدش از من طلبکار شد شکاکی و فلان  دختره پیجش یه آرم بینهایت و سنجاق داره یعنی رله؟

بعدشم الان حق با من بود یا اون 

به منم میگه دوران دوستی هم بهت  گفته بودم  اخلاقتو درست کن چون ناراحتیت به هیچ جای من نیس بیشعور

الان من حساسم یا یه چیزی هس؟

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

شوهرته یادوست پسرت؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرته یادوست پسرت؟!

نه نامزدیم  یک و نیم سال هم رل بودیم 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
ناراحتی تو براش اهمیت نداره؟؟؟؟واسه خودت ارزش قائلی شما؟؟؟؟

چیکار کنم خب 

تو چون کاملا پارانوئیدی برخورد کردی اونقدری ک جرئت راست گفتنو ازش گرفتی.ادما با هزارتا همکارشون حرف ...

دوران دوستی شاید ولی الان نه کمتر شده

تو چون کاملا پارانوئیدی برخورد کردی اونقدری ک جرئت راست گفتنو ازش گرفتی.ادما با هزارتا همکارشون حرف ...

مجبورن جتس مخالف فالو کنن مثلا چی میشه 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
نامزدت اینترنه،بعد به رزیدنت گفته بهم خبر بده؟؟رزیدنت به اینترن از کی تا حالا محل میزاره؟

شما درست نخوندی انگار 

نامزدم رزیدنته الکی گفت دختره اینترنت دیدم اینم رزیدنت پیجش زده رزیدنت