2777
2789
عنوان

پریودطولانی بعد از قرص اورژانسی

50 بازدید | 10 پست

سلام من ۴۰ روزپیش قرص اورژانسی خوردم بعدش ک پریود شدم در حد لک بینی بود و یک ماه طول کشید . این یک ماه ترانگزامیک اسید... مفنانیک ‌... امپول استرادول...ال دی... دوفاستون بهم دادن و سونو شدم ولی دریغ از یه روز قط شدن لک بینی.. ال دی ک قط شد پریود شدم ولی الان ۷ روزه پریودم تموم نمیشه خسته شدم کسی تجربه مشابه داره؟

اره هورمونهات بهم ریخته یکی دو دوره دکتر بهم دارو داد درست شد

عریزم چقد طول کشید خوب بشی؟ من الان ۴۰ روزه این داستانو دارم الان پریودم یعتی بعدش خوب میشم؟ دکتر چیا داد ب شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا روش جلوگیری تون طبیعی کنی چون قرص اورژانسی واسه شماسم هستش به مرورتکرارباعث بهم ریختگی هورمون ن ...

جلوگیری طبیعی دارم ولی ترسیدم باردار شم خوردم البته اشتباه کردم چون من شک داشتم فقط... حالا چقد طول بکشه درست شه

عریزم چقد طول کشید خوب بشی؟ من الان ۴۰ روزه این داستانو دارم الان پریودم یعتی بعدش خوب میشم؟ دکتر چی ...

من یک دوره خوردم درست شد 

اما کلا اورژانسی همینه

فعلا امضا ندارم