2777
2789
مسخره نیست همین دوسال پیش به دو تا پزشک خانم که توی خانه بهداشت بودن تجاوز شد یکی خودکشی کرد یکی هم ...

اینا استثنا هستن نمیشه به کل جامعه پزشکی تعمیم داد

ولی مثلا به اکثر بازیگرا تعرض شده و میشه این دیگه استثنا نیست چون زیاده

آدم وقتی یاد حرف معلم ها و استاد ها میفته که میگفتن مطب میزنی لامبورگینی سوار میشی و تو فرشته خونه م ...

کآش تو جامعه برای همه رشته ها و تخصص ها کار بود در آمد بود حالا یه کم کم و زیاد تا هر کی میرفت دنبال علاقه و استعدادش.... الان همه میرن تجربی چون فقط اون رشته ها کار داره مثلا بره مهندسی کجا میخواد کار کنه طرف عشقش مساله ریاضی بوده داره دکتر داخلی میشه... طرف عشقش هنر بوده مجسمه سازی و نقاشی بوده شده پرستار.... طرف عشقش ساخت و ساز بوده شده دبیر.... و هیچکس هم با علاقه و دلسوزی کارش رو انجام نمیده چون شاید علاقه و استعدادش سوخته بخاطر داشتن درآمد و شغل.... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الان برعکس هر رشته ای بری اساتید میگن چرا اومدی دانشگاه تهش هیچی نیستباز خوبه مثل قدیم امید واهی ...

حداقل برای خودم اگه از اون هفت سالگی مدرسه رو ول میکردم میرفتم ناخون و مژه یاد می‌گرفتم 

یا پشت وانت میوه میفروختم 😂😂الان صاحب خونه و ماشین ....بودم از زندگیمم راضی بودم 

همون بیسوادی که تو مدرسه مسخزش میکنن ده تا تریلی داره ،تو تره بار سه تا حجره داره ده تا سالن داره سه تا لندکروز داره من با مدرک فوق چی دارم هیچی خیارم بهم ندادن😂😂

اینا استثنا هستن نمیشه به کل جامعه پزشکی تعمیم دادولی مثلا به اکثر بازیگرا تعرض شده و میشه این دیگه ...

سینما فرق میکنه کلا اوضاعش خرابه خیانت و فساد زیاد هست شما گفتی تعرض و تجاوز به پزشک مسخره هست من هم مورد آوردم که مسخره نیست تجاوز استثنا و غیر استثنا نداره

کآش تو جامعه برای همه رشته ها و تخصص ها کار بود در آمد بود حالا یه کم کم و زیاد تا هر کی میرفت دنبال ...

الان خب علاقه مهم نیست تو بخوای الان پزشک فوق تخصص شی باید حداقل ده میلیارد خرج کنی پنج میلیارد پول مطب بدی چقدر پول مجوز بدی پس پول مهمه ته. علاقه 

من که فوق لیسانس. دارم چه غلطی کردم ؟میدونی چه معلم ها ،استاذ ها همش رویا فروشی می‌کنن میگن اره میزی ...

دقیقا مشاور های کنکور خدا لعنتشون کنه که بخاطر پول بچه های مردم رو گول میزنن 

من به هر کس میخواد پزشکی رو انتخاب کنه میگم برو مستقیم بیمارستان یکی دو روز بشین ببین میتونی محیطشو تحمل کنی ؟ برو با چند تا دانشجو حرف بزن ببین لایف استایلشون چطوره 

هر کس با هر رشته ای مهمه اما در مورد پزشکا مدتیه زیاد شده که در مورد بقیه شاید اینجور نباشه

من زمانی مدرسه میرفتم به ندرت تو دانش آموزها خودکشی رایج بود الان نمی‌ذارن کسی بفهمه راستش ولی خیلی آمار خودکشی نوجوون ها بالاست البته چون حرفه ای نیستن نجاتشون میدن... ولی هر مدرسه حداقل سالی یکی داره 

همین چند مدته دو تا آقا کل خانوادشون کشتن بخاطر فشار زندگی اتفاقا همه هم گفتن اینا آدم های خوبی بودن...

چرا چشممون می‌بندیم؟! 

دقیقا مشاور های کنکور خدا لعنتشون کنه که بخاطر پول بچه های مردم رو گول میزنن من به هر کس میخواد پزشک ...

بیمارستان خیلی سخته چند وقت پیش پرستاره تو اینیستا گریه میکرد میگه این چند وقت اصلا نخوابیدم و یادم نمیاد کی ده دقیقه نشسته باشم غذا بخورم

آخری خیلی خنده دار بوداز کجا میارین این حرفارو؟مطمئن باش اگه به یه پزشک تعرض بشه خشتک یارو رو میکشه ...

اره عزیزم گفتم که این چیزا تو ایران نیست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
الان خب علاقه مهم نیست تو بخوای الان پزشک فوق تخصص شی باید حداقل ده میلیارد خرج کنی پنج میلیارد پول ...

چون بقیه رشته ها شغلی ندارم بچه ها هجوم آوردن به این سمت بدون اینکه در نطر بگیرند استعداد و روحیه و علاقشون چیه.... البته بنده خداها دنبال اونم برن به جایی نمیرسن.... مثلا حقوق بخونه ریاضی بخونه مهندسی بخونه هنر بخونه کارش کجا بود؟! کلا خیلی موقعیت بدی هست تو فقط چند انتخاب محدود داری