2777
2789
آره دیگه پزشک عمومی طرحی با روزی 200 تا مریض حقوقش 13. خدایی عدالته؟

نه خدایی ظلمه 

حالا من همینو تو یه تاپیک دیگه گفتم بهم گفتن این کسی که میگی احتمالا امپول زنه تو رو خر فرض کرده که گفته حقوقم ۱۳ تومنه 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی میکنن بخاطر فشار کاری خیلییی زیاد شیفتهای طولانی.این که ی دختر جوون بخاطر چندغاز حقوق پاشه بره مناطق محروم کیلومترها دورتر از خانواده. نداشتن امنیت جانی تو جایی که زندگی میکنن..تو خود بیمارستان میان قمه کشی میکنن توهین میکنن.. کلی درس خوندن زحمت کشیدن با هزار امید ولی بهش که میرسن میبینن شدن ی کارگر بی مزد و کسی هم شانشون رو در نظر نمیگیره.. کلی تو سیستم کاری بی عدالتی و تبعیض می بینن..دیدم طرف36 ساعت شیفت بوده بهش نخود دادن بخوره.خیلی چیزا هست.

کشیک های طولانی و طاقت فرسا

مثلا ۷۲ ساعت پشت هم

سر و کله زدن با مردم

حقوق زیر ۱۰ پزشک طرحی

بعد ۷ سال درس خوندن 

فکر کنید یه پسر بعد ۷ سال درس خوندن بعد طرح و سربازی حقوقش به زور به ۱۵ برسه 

یعنی این آقای دکتر بعد این همه زحمت و سختی زیر خط فقره درآمدش🫠🫠🫠🫠🫠

دوستان دیگه پزشکی مثل گذشته نیست که طرف هفت نسل بعد خودش تامین کنه پزشکای پولدار اطرافمون معمولا متخصص های معروف هر شهرن و انگشت شمارن

خیلیا با دید پول زیاد و رفاه میرن پزشکی 

و میبینن همچین چیزی نیست

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

نه خدایی ظلمه حالا من همینو تو یه تاپیک دیگه گفتم بهم گفتن این کسی که میگی احتمالا امپول زنه تو رو خ ...

خب ببین باهمین تفکرات میرن سمت این رشته بعدمیبینن خبری نیست. بعد میان خودشونو میکشن

خب ببین باهمین تفکرات میرن سمت این رشته بعدمیبینن خبری نیست. بعد میان خودشونو میکشن

فقط که پول نیست.. شما میتونی 36ساعت پشت هم مریض ببینی تو بیمارستان بمونی با مریض و پیر و جوون سروکله بزنی؟ قوانین ما خیلی خیلی معیوبه.. بعد میرن مهاجرت میکنن.. به لطف این قوانین تا چندساله دیگه یا باید توسط پزشکهای سهمیه ای بیسواد ویزیت بشیم یا مجددپزشک پاکستانی و هندی وارد کنیم و یا برای درمان بریم کشورهای همسایه.. اینهمه خودکشی میکنن چرا نمیرن ببینن مشکل کار کجاست.. اصلاحات انجام بدن.چون جوونا نابغه هامون مهم نیستن 

منو نخوریدبه نظر من علتش اینه که مثل خیلی از همین بچه های نی نی سایت پزشکی رو فقط واسه پز و افاده ا ...

اره این هست اما من مورد هایی هم دیدم که با علاقه صد در صد انتخاب کردن اما تهش شده خودکشی 

منو نخوریدبه نظر من علتش اینه که مثل خیلی از همین بچه های نی نی سایت پزشکی رو فقط واسه پز و افاده ا ...

اره این هست اما من مورد هایی هم دیدم که با علاقه صد در صد انتخاب کردن اما تهش شده خودکشی 

حداقل برای خودم اگه از اون هفت سالگی مدرسه رو ول میکردم میرفتم ناخون و مژه یاد می‌گرفتم یا پشت وانت ...

الان طرف با مدرک فوق و دکترا تریدره یا شغل آزاد داره کلا تو درس پول نیست البته تو ایران اینطوریه