2777
2789

من بچم کلاس هفتمه نه از درس براش یه غول چراغ جادو ساختم که فکر کنه خبریه نه دلزده اش کردم و گفتم بهش بی فایدس گفتم مامان جان درس خیلی خوبه به شرطی که با علاقه باشه و تشنه یادگیری باشی اینجوری با معدل بالا میری یه دانشگاه خوب اما اگه به هردلیلی ببینم علاقه یا استعدادش رو نداری بهت کمک میکنم با توکل به خدا تو یه شغل آزاد آینده دار مشغول ب کار شی پس بی استرس درستو بخون هرچی شد آخرش شیرینه برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان خیلی سخته چند وقت پیش پرستاره تو اینیستا گریه میکرد میگه این چند وقت اصلا نخوابیدم و یادم ...

باید علاقه باشه تو خون طرف باشه ولی اللن چون پرستاری کار داره همه میگن بچمون بره حداقل کار داره.... بعد طرف میسوزه همه خواسته هاش و همه استعداداش که تو این زمینه نبوده و افسرده میشه و..... حالا به علاقه استعدادش هم که می‌رسید چی میشد فکر کن شده بود مهندس مکانیک بیکار که فکر میکنه فقط مدرک گرفتم 

مشکل کلا نبود شغل در جامعه هست 

الان کشاورزی چاه عمیق میزنند کنار آثار باستانی مجوز هم میدن چرا؟ چون میگن اگه ندیم اینا از کجا کار پیدا کنند از کجا بخورند از کجا در آمد داشته باشن؟

شما برو تو کوچه خیابون چقدر مغازه چقدر دست فروش الان هر کی تو پس کوچه هم جلو ۷ونش یه مغازه باز کرده چرا؟چون کار نیست برو تو کشورهای پیشرفته ببین چقدر پاساژ و مغازه دارند.... مقایسه کن بعد چون موقعیت شغلی محدوده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
باید علاقه باشه تو خون طرف باشه ولی اللن چون پرستاری کار داره همه میگن بچمون بره حداقل کار داره.... ...

خب  آخه استعداد و علاقه هم مهمه اما وقتی مشتری نباشه پول در بیاری و خیلی کم در بیاری استعداد و علاقت کوز میشه 

خب آخه استعداد و علاقه هم مهمه اما وقتی مشتری نباشه پول در بیاری و خیلی کم در بیاری استعداد و علاقت ...

تو همه رشته ها همین شده عزیز دلم.... پزشکی هم اشباع شده و قسمت غم انگیز ماجرا اینجاست که دنیا به سمت مهندسی و تکنولوژی حرکت میکنه و تو کشور ما اون بچه ای که بیس ریاضی خیلی قوی ای داشته سوار موج تجربی شده و رفته پزشک شده و کشور ما از مهندس خوب هم عاری میشه کم کم.... کلا به عمق فاجعه فکر کنی دیوانه میشی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
چرا پزشک بودنشون مهمه ؟! وکیل ، پرستار ، روانشناس حتی ! اگه خودکشی کنه هیچکس به رشته اش کار نداره

بآید قبول کرد برای پزشک شدن تلاش بیشتری باید کرد نسبت به بقیه

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

فشار فشار فشار از همه لحاظهمین الان بعضی بچه های دانشگاه انقد تحت فشارن ک... متاسفانهههه

دقیقا البته درس خوندن زیاد هم بی تاثیر نیست وقتی طرف ۱۳ سال پزشکی خونده تا فوق تخصص گرفته روحیش فرسوده میشه