2777
2789
دقیقا البته درس خوندن زیاد هم بی تاثیر نیست وقتی طرف ۱۳ سال پزشکی خونده تا فوق تخصص گرفته روحیش فرسو ...

اصلا بچه ها خیلی بدون آگاهی انتخاب رشته می‌کنند  الان افتادن تو این وادی بچه ها رو سوق بدین هنرستان مشاوران مدرسه آنچنان مانوری روی این قضیه میدن بعد به بچه نمیگن آیندش چیه نمیگن دانشگاهی که تو میری دانشگاه سراسری نیست من پای درددل های بچه های دوازدهم انیمیشن نشستم بیچاره ها نمیدونستن فقط یک دانشگاه رشتشون رو داره و اگه بخوان برن دانشگاه باید برن آزاد که خیلی هاشون پولش رو نداشتن خیلی دلم سوخت 

کاش از اول ویژگی های شغلی و دانشگاهی رو به بچه ها بهتر نشون بدن تا با دید بهتری انتخاب کنند.... یه زمان هجوم بردن سمت ریاضی یه زمان سمت تجربی الان میگن بفرستین سمت هنرستان.... آدم چی بگه واقعا

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستگی

ناراحت بودن اعصاب و روان.... 👀

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام در قالب مرد ک عاشق کارشه 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

چرا پزشک بودنشون مهمه ؟! وکیل ، پرستار ، روانشناس حتی ! اگه خودکشی کنه هیچکس به رشته اش کار نداره

چون اخیرا تو قشر پزشکی خودکشی زیاد شده چند وقت پیشم یه خانم متخصص قلب خودکشی کرد 

بعضیا خودکشی میکنن که چرا پزشکی نیاوردن بعضی پزشکان خودشونو میکشن چقدر عجیبه دنیا چند مدت پیشم دختر یکی از اقوام دور بابام سکته کرد ومرد سال چهارم کنکورم بود دندون میخواس

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بعضیا خودکشی میکنن که چرا پزشکی نیاوردن بعضی پزشکان خودشونو میکشن چقدر عجیبه دنیا چند مدت پیشم دختر ...

یکی از همکلاسی های منم سال کنکور سکته کرد همه میگفتن از فشار درس بوده 

چون اونجوری که قبلا پول تو این رشته بوده الان نیست. فوق تخصص رو نمیدونم ولی عمومی ها با کارمند معمول ...

این که بعد از ۷ سال درس سخت خوندن و کشیک دادن و مسئولیت جون ادما حقوق اندازه کارمند میدن خیلییی نامردیه

این که بعد از ۷ سال درس سخت خوندن و کشیک دادن و مسئولیت جون ادما حقوق اندازه کارمند میدن خیلییی نامر ...

آره دیگه پزشک عمومی طرحی با روزی 200 تا مریض حقوقش 13. خدایی عدالته؟ 

یکی از همکلاسی های منم سال کنکور سکته کرد همه میگفتن از فشار درس بوده

من خودم امسال سال چهارممه الان چند روزه لرز و شدید دارم وعرق میکنم و سردرد های خیلی شدید چند وقت پیش فشارم رو ۱۸ بود حس میکنم دارم له میشم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منو نخورید

به  نظر من علتش اینه که مثل خیلی از همین بچه های نی نی سایت پزشکی رو فقط واسه پز و افاده اش خواستن و تصوارت غیرواقعی در موردش داشتن. همین الان اینجا پره از بچه هایی که فکر میکنن پزشک عمومی ماهی 80 تومن می گیره! بعد میرن با واقعیت آشنا میشن می فهمن تا سن بالا زندگیشون فقط درس و بیمارستانه. درآمد اون چیزی نیست که تصور می کردن و اونجا می فهمن تخیلات با واقعیت خیلی متفاوته و ناامید میشن.

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل