2777
2789

امروز ساعت یک از سرکار برگشتم.شوهرم ساعت چهار اومد از سرکار.بهش گفتم. دوستام زنگ زدن میخاییم بریم بیرون.بچه‌را‌هم می‌برم.یه دفعه یادم افتاد پسرم کلاس فوتبال داره .کلاسش نزدیکه خونه است.گفتم میزازمش اونجا میام آماده میشم تو برو بیارش.تا رفتم بچه را بزارم فوتبال زنگ زد خواهرم زنگ زده دارم میرم کمکش.گقتم عزیزم من قرار دارم بچه چی میشه.گقت به من ربطی ندارد و رفت.منم بچه از فوتبال برداشتم رفتم پیش دوستام.همینکه شام آوردن زنگ زد من برگشتم کلید‌نبردم پشت دلم.منم تند فقط غذا را قورت دادم.اومدم خونه.یه کلام گقتم ‌قرار نبود بری.اونم با پاش یه دونه زد تو پاک که هنوز درد میکنه.خیلی ناراحتم.واقعا خسته شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر شوهرته،ولی ولش کن،روانت و اعصابت مهمتره بخدا،بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک فهمیدم مردا یه رگ بیشعوری یه رگ خودخواهی دارن من حتی داداشای خودمم میگم.مرد خوب انگشت شمارر هس

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
حالا لج کرده رفته کمک خواهرش هیچی،کلید نبردنش هم هیچی،زنگ زدنش که پشت در مونده اضافه بود،منتظر میمون ...

بهش گفتم چرا زنگ زدی.داد میزنه مگه سگم پشت در بمونم تا تو بیای 

تقصیر شوهرته،ولی ولش کن،روانت و اعصابت مهمتره بخدا،بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک فهمیدم مردا یه رگ بیشعو ...

خیلی واسه این زندگی تلاش میکنم.اینم نتیجه.خیلی بدبختم.پام درد میکنه 

قشنگ تابلوعه خواسته یه کار کنه دفعه آخرت باشه میری با دوستات بیرون

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اینجازناتایک دوی نصفه شب توکوچه دورهم جمع میشن شوهراشونم توخونه تنها😒جرعت ندارن یک کلمه حرف بزنن ما ...

من یه بار نشد بدون بچه جایی برم از دهنم در میاره.بچه را هم بردم باز زر زر کرد