2777
2789
سبک کلاسیک خوبه...من خودم یه چندماه کلاسیک رفتم ، پاپ هم شروع کردم همزمان

ببخشید

چقدر طول میکشه که تا حدودی مسلط بشید؟ منظورم حرفه ای نیستا

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدچقدر طول میکشه که تا حدودی مسلط بشید؟ منظورم حرفه ای نیستا

بستگی به تمرین داره که چقدر وقت میزارید....البته بنظرم کلا ساز زدن همیشه جای پیشرفت داره یعنی سقفی نداره...ولی درکل من حدودا بعد سه ماه دستم توی کلاسیک خیلی روون شد یعنی بعد یک ترم...آشنایی ام با گیتار خیلی زیاد شده بود و در حدی تمرین میکردم که رنگ چوب فرت هام تغییر کرده بود

بستگی به تمرین داره که چقدر وقت میزارید....البته بنظرم کلا ساز زدن همیشه جای پیشرفت داره یعنی سقفی ن ...

شما روزی چند سالت تمرین میکردید حدودا؟

چند ساعت تمرین در روز نرماله؟

شما روزی چند سالت تمرین میکردید حدودا؟چند ساعت تمرین در روز نرماله؟

واقعیتش من خیلی وقت پیش گیتار میزدم...تابستون ایام دبیرستان بود و وقت آزاد زیاد داشتم و کرونا هم بود چون حوصلم سر میرفت بالای ۴ ساعت در روز کار میکردم...

روالش رو واقعیت نمیدونم....تو زمان استراحتتون و بیکاریتون ساز بزنید دیگه هم تمرینه هم واقعا آرامش بخش

واقعیتش من خیلی وقت پیش گیتار میزدم...تابستون ایام دبیرستان بود و وقت آزاد زیاد داشتم و کرونا هم بود ...

سپاس

یعنی منم c40بگیریم؟صداش خوبه؟قیمتش رو میدونی؟

خودت میدونی ولی خیلی فرق قابل توجهی ندارن....من دوستم سی ۷۰ داشت دیگه زیاد فرق خاصی ندارن...من خودم سی ۴۰ گرفتم چون واسه شخص مبتدی خوب بود و مربیم پیشنهاد کرد

والا قیمتا رو الان نمیدونم اومموقع فک کنم من سی ۴۰ رو ۳میلیون و ۳۰۰ اینا گرفتم و سی ۷۰ یه تومن گرونتر بود

خودت میدونی ولی خیلی فرق قابل توجهی ندارن....من دوستم سی ۷۰ داشت دیگه زیاد فرق خاصی ندارن...من خودم ...

اخه گفتن اگه c40 بگیری ۲ سال بعد باید عوضش کنی c70 بگیری؟

درسته؟

♡