2777
2789
پس این همه پسری که تو بهار متولد شدن از کجا اومدناین حرفا چیه جنسیت دست خداست

متاهلی یا مجرد 

من همیشه از خدا میخواستم بچه اولم دختر بشه الان ک دختره وقتی میبینم دخترم۲سالشه تاحالا حالشو نپرسیدن با این حال ک بانمک ترین نوه اشون هست 

ولی جاریم پسرش دوماهشه هرروز دورش میگردن و میرن خونش 

من فقط دلم برا دخترم میسوزه ک میگ منم داداش میخوام دخترمم متوجه شده اونا فقط ب پسرا اهمیت میدن میگ مامان چرا نمیان یبار منو ببرن خونشون میشه داداش بیاری تا منو داداشمو باهم ببرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا اینقدر دلم برای دخترم میسوزه میگم خدا این بچه چ گناهی کرده ک اینجوری باهاش رفتار میکنن

خوردن گرمیجات. داروگرم زعفران و... مغز گردو وپسته بادوم خاکی. موز توت فرنگی  زردالو و.. اقدامت کیت تخمک گذاری بگیر از موقع ک همرنگ شدن خطهاشون تاسه شب پشت سرهم اقدام کن. اصلا زن و شوهر ترشی و غذاهای ترش استفاده نکنین.. تا میتونین غذاها از نمک استفاده کن. خیارشور بخور. مغزیجات هم شور باشن. شیرینیجات و کلسیم استفاده نکن اصلا

متاهلی یا مجرد من همیشه از خدا میخواستم بچه اولم دختر بشه الان ک دختره وقتی میبینم دخترم۲سالشه تاحال ...

منم اقدامی هستم عزیزم

فقط توکلت ب خدا باشه و از خودش بخواه

منم برای حاجت دلت دعای معراج میخونم ک شنیدم برای پسر دار شدن دعای خوبیه

انشاالله بزودی دامنت سبز بشه خدا ی پسر سالم و صالح بهت بده

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

چند وقت رژیم داشتی

سسه ماهه قبل اقدام به شوهرم و خودم دارو داد.. از هر دوتامون ازمایش گرفت.. گفت فقط تخمک باید 13و14ازاد بشه صددرصد پسر میشه.. لتروزول داد تخمکت باید از 18بیشتر باشه پسر میشه ازمایش اسپرم هم گرف