من شنیدم اگه آقا یه مدتی عرق کاسنی بخوره بچشون پسر میشه.شوهر من به خاطر کبد چربش هر روز میخورد و من ناخواسته باردار شدم و پسر شد.ما تقریبا هر روز رابطه داشتیم و باید دختر میشد
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ن تنها خودت باید شوهرتم اسپرمش قوی باشه بنظرم نود درصد شوهرته تا خودت. تو فقط رحم ات باید قلیایی بشه هیچ چیز سردی نخور که گرم بمونه شوهرتم تقویت کن حالا یا با قرص یا داروی گیاهی
دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂
قبل از اقدام باید تو اب و جوش شیرین بشینی خرما زیاد بخورین. تو باید کمرتو با روغن سیاه دانه چرب کنی ببندی قبل از اقدام توت فرنگی زیاد بخور جای اتاق سرد باشه شوهرت بیضه هاشو با اب سرد بشوره بعد اقدام به سمت راست بخاب اقدام عمیق باشه یه چیز مثل چای نبات قبلش بخور