2777
2789
عنوان

از یه پسره آدرس پرسیدم گفت بیا سوار شو بعد...🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 70 پست

منم ی با خونه خالی رفتم ، رفتار مرده خیلی عجیب بود میخاستم بهم تعرض کنه 

واقعا چرا اینطورن مردا ؟؟؟؟!!!ظاهرش موجه بود فکر کردم میخاد سرما نخورم‌😐😐😐😐

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
سوار موتور پسر غریبه شدین🙄🙄🙄🙄الحق ک نینی سایتیا عجیب شدن ماشین بود یه چیزی ولی موتور واقعا جای ت ...

ماشین بود یه چیزی؟؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام مدتی که داشتم متنو میخوندم اینجوری بودم 😳 تقصیر خودته که سوار شدی. ماها زنیم جنس خودمونو میشناسیم ادم همون اول متوجه میشه که طرف یه منظوری داره یا نگاهش بده. بعضیا الکی خودشونو میزنن به اون راه و راحت پا میدن

پسری که موجه باشه اصلا شما رو سوار موتور نمیکنه ( غریبه منظورمه نه محارمش ) شاید سوار ماشین بکنه اکه دلش بسوزه که من اینجا دلیلی نمی‌بینم یا شاید برای خدا اینکارو کنه اما سوار موتور مرد غریبه بعید می‌دونم ... 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

منم ی با خونه خالی رفتم ، رفتار مرده خیلی عجیب بود میخاستم بهم تعرض کنه واقعا چرا اینطورن مردا ؟؟؟؟! ...

چ عقلی داری شما 

عزیزم خونه خالی اسمش روشه خونه خالییییی😑😐😐😐

چ توقعی دارید وقتی بلند میشید می‌رید خونه ی پسر بشینه باهاتون فیلم ببینه یا میمون سخنگو رو بهتون نشون بده؟

خب معلومه کار ب جاهای باریک میکشه

چ عقلی داری شما عزیزم خونه خالی اسمش روشه خونه خالییییی😑😐😐😐چ توقعی دارید وقتی بلند میشید می‌رید ...

افق محو شدن🕊️🕊️🕊️🕊️

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
بخدا من روم نمیشه با شوهر خودمم سوار موتور بشم چه برسه به غریبه. نمیدونم ما خیلی خجالتی هستیم یا بقی ...

بابا این چراغ سبز نشون میدن  وگرنه کدوم دختر موجه و عاقلی میاد سوار موتور یه پسر غریبه بشه