2777
2789
عنوان

از یه پسره آدرس پرسیدم گفت بیا سوار شو بعد...🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر از اول این تاپیک هیچ کامنتیو جداب نداده

متنم کاملا مشخصه سرکاریه

بعد شماها میاید میگید ساده و فلان؟

شماها خودتون ساده این که تو اینجور تاپیکا پست میزارید و باعث بالارفتنشون میشید😆

اینم یکی از تاپیکای پربازید دروغ فردا میشه

بهتون تبریک میگم...

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بابا این چراغ سبز نشون میدن وگرنه کدوم دختر موجه و عاقلی میاد سوار موتور یه پسر غریبه بشه

دقیقا خودشون چراغ سبز نشون میدن بعد میگن طرف به ما چشم داشت خب خودت اول پا دادی به طرف 

بخودتم تبریک بگوکامنت گذاشتی 😂

چقد بانمکی شما😁

بعد ۵ صفحه خوندن نظرات خانومای ساده سایت یکی باید اینو میگفت

اما متاسفانه بیشتر غرق میشید توی حاشیه ها تا اصل مطلب

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

منم ی با خونه خالی رفتم ، رفتار مرده خیلی عجیب بود میخاستم بهم تعرض کنه واقعا چرا اینطورن مردا ؟؟؟؟! ...

اهی عزیزم از سادگیه تو خیلی ساده ای😁😬

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
استارتر از اول این تاپیک هیچ کامنتیو جداب ندادهمتنم کاملا مشخصه سرکاریهبعد شماها میاید میگید ساده و ...

اتفاقا من انقد که با کامنتای ساده ای مشکل دارم با خود تاپیک و دروغ بودنش ندارم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
استارتر از اول این تاپیک هیچ کامنتیو جداب ندادهمتنم کاملا مشخصه سرکاریهبعد شماها میاید میگید ساده و ...

حالا گیریم که تاپیکش بالابره وپربازدیدم بشه کاپ قهرمانی بهش میدن؟یا مثلا افتخاره که طرف با لقب حماقت بالا بره؟اگه اینطوری باشه که خیلی کوته فکره😂