2777
2789
عنوان

هفته ی سی و پنجم ،هنوز تهوع شدید دارم .کسی مثل من هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 71 پست
نه آزمایش های قبل بارداری و ندادم.دومی هماتوم بود سومی قلب تشکیل نشد

اها انشالله به به سلامتی زایمان کنی🥺💚

منم ۲۸هفتم تهوع دارم ولی فقط طرف صبح 

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
منم آسپرین میخوردم تو اقدام دکتر تا فهمید باردار شدم گفت قطعش کن بعد بهت میگم دوباره کی شروع کنی شما ...

من تا بی بی چکم مثبت شد رفتم دکتر بهم آسپرین و فولیک اسید داد .اولش روزی یکی بود آسپرین بعدش شد روزی دوتا .

اگه خدایی نکرده کسی لکه بینی داشته باشه میگن آسپرین و قطع کنه .

ولی من از اولش خوردم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها انشالله به به سلامتی زایمان کنی🥺💚منم ۲۸هفتم تهوع دارم ولی فقط طرف صبح

ممنون گلم .شما هم همینطور .

من نصف شبها هم گلاب به روتون بالا میارم ...

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

ممنون گلم .شما هم همینطور .من نصف شبها هم گلاب به روتون بالا میارم ...

بله متاسفانه بعضی ها تا آخر ۹ماهگی حالت تهوع و رودارن.

شما که سقط کردی بعد از چند ماه اقدام کردی ؟ 

با دکتر مشورت کردی .

چون منم تجربه سقط رو داشتم

من هفته ۲۴ ام از اول تا الان دهنم مزه تلخی شدید میده هنوزم باهام مطمئنا تا آخر بارداری از بین نمیره

من توی بارداری باخوردن غذاهای شیرین مثل هندونه بستنی  دهنم تلخ میشد

پارسا پسرمامان😍
من تا بی بی چکم مثبت شد رفتم دکتر بهم آسپرین و فولیک اسید داد .اولش روزی یکی بود آسپرین بعدش شد روزی ...

منم سابقه بارداری شیمیایی داشتم و با دارو باردار شدم انگار ب همه برا جلوگیری از سقط میدن پس چرا از من گفت قطعش کن لکه بینی هم نداشتم

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
من هفته ۲۴ ام از اول تا الان دهنم مزه تلخی شدید میده هنوزم باهام مطمئنا تا آخر بارداری از بین نمیره

من همین بودم بخدا .تاپیکهام هست .دهنم مزه ی زهر مار میداد .

الان بهتر شدم یکم ولی غذاهام یکم برام تلخه بازم .

من ترشی جات میخوردم بهتر میشدم .

سر همین نه خودم وزن گرفتم زیاد نه بچه م

منم سابقه بارداری شیمیایی داشتم و با دارو باردار شدم انگار ب همه برا جلوگیری از سقط میدن پس چرا از م ...

دکترتو عوض کن .پیش یه نفر دیگه ویزیت شو ببین اون چی میگه .

من همین بودم بخدا .تاپیکهام هست .دهنم مزه ی زهر مار میداد .الان بهتر شدم یکم ولی غذاهام یکم برام تلخ ...

چقد حال بدیه واقعا ولی من این ماه ۳ کیلو اضافه کرده بودم نمیدونم نی نی چقده ولی خودم  شکم زدم ولی باسنم بزرگ شده

مورد سراغ دارم تا تو اتاق عمل میاورده بالا ...

یعنی وقتی دکتر بی حس کرده سزارین کنه تیغ که رو شکم زده این می‌آورده بالا دکتر التماس می‌کرده خودتو نگه دار چون شکمت داره همینجوری باز میشه 

بعد عمل هم حین بخیه می‌آورده بالا .... دیگه بعدش خوب شده

شما هم نگران نباش دیگه همینه 

بله متاسفانه بعضی ها تا آخر ۹ماهگی حالت تهوع و رودارن.شما که سقط کردی بعد از چند ماه اقدام کردی ؟ با ...

من بعد از ۷ و ۸ ماه باردار شدم .البته دو سه ماه بعد از سقط اقدام داشتم ولی باردار نمیشدم .

اگر قصد بارداری داری حتما فولیک اسید تو بخور .هر روز .

من با دکتر مشورت نکردم .ولی بعد از بارداری سریع رفتم تحت نظر شدم .

رحمتونم با غذاهای گرم ،تقویت کنید و گرم نگه دارید .من اون ماهی که صبح ها ناشتا آبجوش و عسل و دارچین خوردم باردار شدم .

میوه انبه🥭 بخور هر روز یکی دو عدد ان شاالله حالت بهتر میشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
من بعد از ۷ و ۸ ماه باردار شدم .البته دو سه ماه بعد از سقط اقدام داشتم ولی باردار نمیشدم .اگر قصد با ...

اها .من که باردارم گفتم ۲۸هفتم