2777
2789
عنوان

عقده ای احمق خاک بر سر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 41 پست
تو این سن طبیعیه پسر منم همینطور بود باید با بازی و شوخی و خنده گولش بزنی تا داروهاشو مصرف کنه یا با ...

امیدوارم بتونم گولش بزنم یاد بگیره و نترسه از اسپری 🥺اکثر خوراکی هایی ک دوس داره رو دکتر قدغن کرد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
بیام کمکت فندک بیارم برات؟؟؟

ارهههههههههههههههههههههه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم به حال بچت میسوزه

خودم پس چی ک ب هزار تروما دچار شدم از دست این روانیا

الان بچه مریض احوال است باهم دعوا نکنید با شوهرت ملایم تر صحبت کن تا کار پسرت انجام بدی

اون احمق طرژ رفتار درست رو بلد نیس نمیتونم باهاش ملایم باشم من بدتر لجباز و سلیطه ام🥺

ای کاش برادرت بودم مثل کوه پشتت بودم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ای کاش برادرت بودم مثل کوه پشتت بودم

کاااااااااااااش واقعا 

اون احمق طرژ رفتار درست رو بلد نیس نمیتونم باهاش ملایم باشم من بدتر لجباز و سلیطه ام🥺

خودتو کنترل کن به خاطر بچه 

طفلی وحشت می‌کنه فکر می‌کنه این اسپری چی هست حالا 

اگه تهرانی ببرش دکتر مدرسی کارش عالیه 

این و بزار یک وقته بچه مریض احوال میشه آدم کنترل خودشو از دست میده به خاطر بچه کوتاه بیا فعلا چاره ای نیست 

خودتو کنترل کن به خاطر بچه طفلی وحشت می‌کنه فکر می‌کنه این اسپری چی هست حالا اگه تهرانی ببرش دکتر مد ...

باشه جونم 

نه 🥺 فداتشم تهران نیستم

ولی شرمنده واقعا که برادرت نیستم

دشمنت شرمنده داداش دارم از زن دیگه ی بابام جز رفتار بد هیچی ازشون ندیدم دلم واقعا برادر میخواد