2777
2789
عنوان

هفته ی سی و پنجم ،هنوز تهوع شدید دارم .کسی مثل من هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 71 پست
چقد حال بدیه واقعا ولی من این ماه ۳ کیلو اضافه کرده بودم نمیدونم نی نی چقده ولی خودم شکم زدم ولی با ...

خیلی بده درکت میکنم .من اولا هیچی نمیخوردم هر سری سه کیلو اضافه میکردم .ولی بعدش دیگه یا ثابت بودم یا کم میکردم یا ۲۰۰  گرم اضافه میشد .بچه م تو سی هفته ۱۳۰۰ بود .الان و نمیدونم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه انبه🥭 بخور هر روز یکی دو عدد ان شاالله حالت بهتر میشه

انبه خیلی گرمه آخه .میترسم بچه زردی بگیره

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اها .من که باردارم گفتم ۲۸هفتم

آهان ببخشید اشتباه متوجه شدم .

انشاءالله که به سلامتی نی نی تو بغل کنی 

انبه خیلی گرمه آخه .میترسم بچه زردی بگیره

نمیدونم  دیگه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
اتفاقا تهوع مخصوص اولا و آخرااای بارداریه

اولاش و که میدونم .ولی آخراشو ندیده بودم .

هر کی ام منو میبینه تعجب میکنه

خیلی بده درکت میکنم .من اولا هیچی نمیخوردم هر سری سه کیلو اضافه میکردم .ولی بعدش دیگه یا ثابت بودم ی ...

الان اگه میتونی مغریجات بخور چون ضد حالت تهوع هست اگه تونستی آبگوشت و حلیم بخور ی خانمه ب من میکفت شبا ی قاشق پودر سنجد با عسل و ی لیوان آب بخور خیلی بچت وزن میگیره ولی حتما از پزشکت بپرس من نخوردم 

من تا زمان زایمان حالت تهوع داشتم که دستمو داغ کردم دیگه نیارم واقعا جونم تو 9 ماه گرفته شد تمام رود ...

🤕🤕🤕🤕

سر پسر اولمم همین بودم .

یادت میره خواهر

الان اگه میتونی مغریجات بخور چون ضد حالت تهوع هست اگه تونستی آبگوشت و حلیم بخور ی خانمه ب من میکفت ش ...

مغزیجات و میخورم .

حلیم و خوب شد یادم انداختی.ممنون