2777
2789
عنوان

هفته ی سی و پنجم ،هنوز تهوع شدید دارم .کسی مثل من هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 71 پست

من تا آخر ماه بارداریم بالا میاوردم دیگه آخرهاش رسیده بود ب استفراغ خونی اونقدر میترسیدم با این حالت تهوع من وزن نگرفته باشه اما اینطوری نبود وقتی دنیا آمد ماشالله ۳۵۵۰ کیلو بود اما الان دارم ضربه های اون زمان رو میخورم چون میگن بچه اگر چیزی نباشه از مادر تغذیه میکنه الان با ۳۹ سال سن هیچ توانی برای بلندشودنم ندارم بدنم مثل مرده متحرک شوده ب زور میکشم تمام دندون هامو سر پسرم از دست دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی آمینشمام برا من دعا کن بفهمم باردارم🥲و این بار سر وقت بدنیا بیاد😭💔

انشاءالله عزیزم .

امیدوارم سال دیگه این موقع تا عید غدیر یه نی نی سالم تو بغلت باشه 😍

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

واقعا مادر شدن خیلی سخته ‌ ان شاءالله بچتو صحیح سالم بدنیا بیاری گلی ‌ الهی امین

ممنون مهربون .😍

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

من تا آخر ماه بارداریم بالا میاوردم دیگه آخرهاش رسیده بود ب استفراغ خونی اونقدر میترسیدم با این حالت ...

دندون های منم همه ش نابود شده .

منم فکر میکردم از بدن خودم تغذیه میکنه ولی بچه م تو هفته ۳۰ ،۱۳۰۰بود .در صورتی که باید ۱۶۰۰ باشه .

دکترم گفت اگه به تغذیه ت برسی ۲ کیلو و خورده ای میشه .

قرص دمیترون نمیخوری

دمیترون ممنوع شده تو بارداری .

دندون های منم همه ش نابود شده .منم فکر میکردم از بدن خودم تغذیه میکنه ولی بچه م تو هفته ۳۰ ،۱۳۰۰بود ...

منم امروز 32 هفته سونو رشد داشتم وزنش 1400 بود گف کمه

درحالی ک من از دارو تقویتی ک گرفته تا غذا و میوه و مغزیجات همه رو میخورم

نمیدونم چرا زیاد نمیشه وزنش

بعدش ماهای اول ویار نداشتم ب هیچ عنوان

از 24 هفته بود فکنم شروع شد حالت تهوع شدید ک هنوزم دارم و اتفاقا دمیترون تجویز کردن و دارم میخورم 

منم امروز 32 هفته سونو رشد داشتم وزنش 1400 بود گف کمهدرحالی ک من از دارو تقویتی ک گرفته تا غذا و میو ...

سلام .نگران نباش.منو خیلی ترسوندن .

بچه م ماشاءالله وزن گرفت .

لیدی میل هم خیلی خوبه .بگیر روزی یه پیمانه طبق دستورش بخور .

سلام .نگران نباش.منو خیلی ترسوندن .بچه م ماشاءالله وزن گرفت .لیدی میل هم خیلی خوبه .بگیر روزی یه پیم ...

سلام عزیزم لیدی میل هم دارم میخورم بازم همینه خیلی ترس دارم فقط بخاطر زایمان زودرس ک خدای نکرده اتفاق بیفته

سلام عزیزم لیدی میل هم دارم میخورم بازم همینه خیلی ترس دارم فقط بخاطر زایمان زودرس ک خدای نکرده اتفا ...

نه نترس اصلا .

به امید خدا به موقع ش میاد بغلت .