2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده سال یه عمره ادم بیش تر کنار فرزندشه .من خیلی از مادر م ناراحتم تشویق نمی کرد بچه دار شیم یا شایدم ...

دعا کن خدا عمر با برکت بده،تن سالم بده، دل شاد بده

کمیت مهم نیست از خدا کیفیت بخواه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تو نی نی سایت همه زود نی نی آوردن آدم تنها می مونه

تو نی نی سایت زیر ۲۵ سال ۳تا بچه بغلن

با ما دهه شصتیا فرق دارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

راست می گی بچه چندم

من بچه اولمه. 

دیر ازدواج کردم شاغلم . خدا خودش کمک میکنه منم تو بزرگ کردن بچم کمی استرس دارم ولی خدا بزرگتر از این حرفاس

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

دعا کن خدا عمر با برکت بده،تن سالم بده، دل شاد بدهکمیت مهم نیست از خدا کیفیت بخواه

راست می گی مامان دیوانه مثل من به چه درد می خوره .دو تا آدم سالم نتونه تحویل جامعه بده 

تو نی نی سایت همه زود نی نی آوردن آدم تنها می مونه

اینجارو به جهت سرگرمی بیا . من اطرافم ۳۰به بالا هنوز درگیر نازایی و درمانن .

اینجا همه جور ادمی پیدا میشع خودت مقایسه نکن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

من خر زود ازدواج کردم نی نی تون چیه

پسره. البته جنسیتش مهم نبود من از نازایی بیشتر میترسیدم از اینکه سنم بالا بره و باردار  نشم. نازایی به وفور زیاده

راست می گی مامان دیوانه مثل من به چه درد می خوره .دو تا آدم سالم نتونه تحویل جامعه بده

خیلی  بخودت سخت گرفتی

شما تمام تلاشتو برای زندگی کردی بهترین فکری ک میتونستی برای زندگی کردی

چند ساعت دیگه عمل داری بچه داری جدید داری

این چند ساعت رو با خودت مهربون باش پاشو ۵تا عکس بگیر با شکم دومت کنار پسرت

انتظار ندارم ولی لذت با هم بودن تو اون سنه آدم مثل دو تا رفیق می شه تا می یای کیف کنی خدا خافظ دنیا ...

غصه هات الکیه خدااگه صلاح نمیدونست بهت نمی دادش

ایندتو میبینه حتما ی چیزی میدونه اینو بهت داده 

جدی اصلن نگران نیستید .منم مشغول درس،یودم به هورم اومدم دیدم وای چه اشتباهی .همون یه دونه پسر کافی ی ...

نه عزیزم چرا نگران باشم انشالله خدا بچه هامون رو حفظ کنه.همه چیز دست خداست