2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
اره پاک کردم شاغلم دارم میشم ایشالله کمتر بش فکر کنم کمتر بسوزم اخه خیلی بده همش میگم مثل دستمال دار ...

عزیزم دیگه بهش فکر نکن بلاکش کن و گول پسرا رو نخور اگر ازت تعریف هم کردن میخان تو رو راضی ب برقراری رابطه پوچ کنن . درستو بخون توبه کن خدا انشالله کمکت میکنه مرد واقعی که آدمو بخاد میاد خاستگاری و دست ب دختر نمیزنه امثال اینها سواستفاده گرن

یه معاینه هم برو حتمن شاید دراون حد نبوده باشه که حداقل خیالت راحت بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونهمه تو تاپیک قبلیت راهنماییت کردم بازم وا دادی؟مطمئنم یه چند وقت دیگه میای میگی کارشو برای بار چه ...

اوکی ولی خب این خیلی کاریزما داره

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
برو اینجا ترویج فساد کاری نده یه کم شعورهم چیزخوبیهالبته قشنگ معلومه داری دروغ میگی جوابشو ندین خانم ...

خیلی فاقد شعوری من دیگه اینجا هیچ راهنمایی نمیگیرم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
مادرم فوت شده بعدم بابام اینا اصلا نمیدونن بفهمن که بد میشه

خب دختر گل نکن دیگه بخاطر روح مادرت نذار ادن دنیا عذاب بکشه . دنبال یه حرفه و کار و درس و یه هنر یاد بگیر . دنبال پسرا نرو واست زندگی نمیشه عزیز دلم

یه دکتر زنان و ماما برو حتمن بکارتت رو چک کنه انشالله که آسیب ندیده باشه بدونی بهتر احتمالش هست که شاید سالم باشه حداقل خودت راحت میشی

عزیزم اونایی که میگن دروغ میگی و دنبال مدرک و اثبات هستن و ول کن بیا اینجا راهنمایی های خوبی گاها می ...

وای خدا خیرت بده شست برد حرفاشونو یکی اون روز میگفت تو مردی عکس دست دادم گفتم حالا تموم شد؟؟؟

به خدا بیشتر حرفاش تو تماس بم میگه والا عکس از چتاشم میدادم

عکس باصورت فرستادی؟فقط عکس یارابطه کامل داشتین

نه بدون صورت ولی انلاین تصویری هم بود میترسم چهرم توش افتاده باشه عکس گرفته باشه

وای خدا خیرت بده شست برد حرفاشونو یکی اون روز میگفت تو مردی عکس دست دادم گفتم حالا تموم شد؟؟؟به خدا ...

آخه چطوری راضیت کرد باکره بودنت رو ازت بگیره؟تو چرا به بعدش فکر نکردی؟

ب امید رسیدن ب هدفم.  
توروخدا دیگه سمت هیچکس نرو ادامه تحصیل بده باکره نبودن یه مصیبت بزرگه بعدازازدواج همیشه زبونت کوتاه ...

اونم یه بدبختیه کنکورمم که اون جور کلا پتانسیل هر کار خطرناکی رو دارم

کاش حداقل ی خورده ازش میکندی ک اینقد حرص نمیزدم

به خدا گفتم میگه اومده بتیغه

خب دختر گل نکن دیگه بخاطر روح مادرت نذار ادن دنیا عذاب بکشه . دنبال یه حرفه و کار و درس و یه هنر یاد ...

اره شاغل شدم دیگ