2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست

کی شما دخترها میخواین عاقل بشین ؟آخه آدم اینقدر راحت خودشو وعکساشو میذاره دراختیار کسی 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

اسی خیلی احمقو بدبختی

آخه دختر چرا وقتی ۱۸ سالته با یه مرتیکه هرزه ی ۳۵ ساله میری تو رابطه که ازت عکس اینجوری میخاد

این حیوون فقط داره سو استفاده میکنه

من همسنتم همجنستم بدتو نمیخام ناراحت نشو

فقط میگم که به خودت بیای انقدر حماقت نکنی انقدر خودتو خارو کوچیک نکنی چرا اخه تو باید این بلارو سر خودت بیاری؟

چندشت نمیشه از این کار؟ عذاب وجدان نمیگیری؟ از خودت بدت نمیاد؟ تصورشم وحشتناکه

نه واقعا ۳۵ سالشه؟😭

اصلا باورم نمیشه

احمقی اگه همین الان بلاکش نکنی و بری پی زندگیت تو هنوز نوجوون حساب میشی خیلی حیفی بخدا

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردک ازت همه جور سو استفاده کرده میخوای نگهش داری 😡😡😡😡 دختر تو پدر و مادر نداری بهت نگفتن چه خطر ...

عقل که نباشد زندگی و آینده و روحو روان در عذاب است

واقعا در عجبم

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

اخه پیام میده خرم میکنه حالش که خوب شد دوباره میره سرد میشه این چه وضعشه

خب برا یکار میخوادت نفهمیدی واقعا😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

من اشکم از خریتت دراومد، اشکال نداره زین پس شأن خودتو حفظ کن توبه کن به این یاروام بگو آدم شدی قطع به یقین دیگه نمیاد سراغت😑 اگه واقعا دوستت داشته باشه وقتی بدونه از گذشته واقعا پشیمونی میاد واسه ازدواج وگرنه تا وقتی همینطوری دم دستی و در اختیارشی چرا ازدواج؟؟؟ 

عزيزم ديگه در يك رابطه سمي نمون و اگه قرباني يك اسيب جسمي و رواني بشي مقصر خودتي چون فهميدي كه رابطه تمومه اما تمومش نميكني و منتظري اون پرتت كنه بيرون ! چه جوري بگه فقط واسه رفع نياز ميخوادت و دوستت نداره ! واسه جدايي توجيه بيخود مياري! الان بري خودت به خاطر عزت نفست رفتي دو سال ديگه كه بيشتر ازت سواستفاده كرد با يك روان اسيب ديده و بدون اعتماد به نفس به اجبار رفتي . 

چرا شما فك ميكني اون حالش و كرد و رفت اين حرفا چيه رابطه سمي بايد تموم شه ، از زندگي درس بگير و خودتو بازنده تصور نكن ، زندگي و روابط عاطفي پر از اين مسائله ! بايد به خاطر يك اشتباه چند سال عمرتو و روانتو بدي؟!  اتفاقا اين تجربه و حال واسه دو نفر است ، خودت هم تجربه كردي و حال كردي و الانم فهميدي لياقت نداره و كوتاهي از سمت تو نبوده ( البته اگه الان كه فهميدي مرد زندگيت نيس و بموني باهاش خيلي به خودت و ايندت ظلم كردي) دنبال كسي باش كه قدرتو بدونه و البته از اين تجربه استفاده كن و اشتباهات گذشته رو تكرار نكن 

قبلا تاپیک زدی راهنمایی کردیم همگی باهم گفتیم وقتی این وضعته بی ارزش میشی وقتی ب راحتی دراختیارش باشی بدون هیچ تلاشی برای ب دست اوردنت خاستی سرد نشه ؟!اصلا یکی از دلایل سرد شدن همین ک ب راحتی  وابدی !