2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
خب معلومه کسی که بخوادت باافتخار به همه معرفی میکنه بازم میگم نمیخواد براش مسعولیت ایجادشه میخواد هر ...

منم همه چیو پاک کردم فهمیده ولی واکنشی نشون نداده تا الان

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه چیو پاک کردم فهمیده ولی واکنشی نشون نداده تا الان

یه جایی باید بکنی بندازی دور دندون خرابو خودتو مشغول کن بهش فکر نکنی بهت قول میدم یکی دوماهه از سرت میوفته فکرش

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
نود فیس دار ندید نود فیس دار ندید نود فیس دار ندید😊

نه اصلا با فیس ازم عکس نداشت فقط آنلاین که تصویری میگرفت میگم شاید چهرم توش اقتاده باشه

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
نه اصلا با فیس ازم عکس نداشت فقط آنلاین که تصویری میگرفت میگم شاید چهرم توش اقتاده باشه

خب پس اینجوری بهتره یه موقع کاریم کرد حداقل قیافه ملوم نیست

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

اره فقط امیدوارم اینکارو نکرده باشه35سالشه

مردک ازت همه جور سو استفاده کرده میخوای نگهش داری 😡😡😡😡 دختر تو پدر و مادر نداری بهت نگفتن چه خطراتی داره 

باهاش رابطه هم داشتی 

اون ازت ۱۷ سال بزرگ تره میفهمی فقط تورو گیر اورده واسه ارضا و سو استفاده بدون تعهد 

کاش شوخی باشه حرفهات

اونهمه تو تاپیک قبلیت راهنماییت کردم بازم وا دادی؟

مطمئنم یه چند وقت دیگه میای میگی کارشو برای بار چهارم اوکی کردم

پس ذهن خودمو برا آدمی مثل تو خسته نمیکنم و میگذرم😊

🦦

چرا دخترای سرزمینم اینقدر خودشونو حقیر کردن  خیلی ناراحتم و نگران و دلم میسوزه.دیروز توی یه خیابون پسره با غرور ایستاده بود میگفت سعی میکنم خانوادمو راضی کنم بیان خواستگاری بعدش دختره اینقدر ذوق زده شده بود دستهای پسره رو می‌بوسید .خیلی دلم گرفت دختره انگار به خونه مونده اینکارا میکنه.والا قبلا پسرا التماس دخترا میکردن

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

اون نری که برای رفع نیاز جنسیش تظاهر به دوست داشتن یه دختر میکنه خیلی پست و کثیفه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
نمیدونم اخه گفتم منو برا یه شب میخوای گفت اگر میخواستم بهت میگفتم

نه بابا؟ تو ام باورت شد رفتی کارشو راه انداختی؟

۱۸ سالته یا ۸ سالت؟ عقل بچه ۸ ساله بیشتره البته

اون میفهمه نباید با غریبه ها صحبت کنه

میگم شاید پشیمون بشه درست کنه خودشو

سعی میکنم حرص نخورم از تاپیک برم تا نیبینم انقدر احمقی دختر 

الانم اگر بکارتت نرفته با زبون خوش بزار ولت کنه بره حس دستمال بودن تاوان خریتته ولی میخوای تا اخر دستمال باشی؟